"Unable to connect to recorder" when WPF app use package 'ReactiveUI.WPF'

5 posts, 0 answers
  1. Chulmin
    Chulmin avatar
    3 posts
    Member since:
    Dec 2018

    Posted 02 Apr Link to this post

     Hello,
     
     When I add package ReactiveUI.WPF to WPF app, the record function doesn't work.(Only excute test run).
     Could you give me a advice in this situation?
     
     Thanks
     
     Regards,
     Chulmin yang.
  2. Plamen Mitrev
    Admin
    Plamen Mitrev avatar
    71 posts

    Posted 04 Apr Link to this post

    Hello Chulmin Yang,

    I added the package ReactiveUI.WPF in a sample WPF application on our side, but I was not able to reproduce the misbehavior. That said, I would like to continue investigating the issue and try to provide a solution for you. To do that, I will need some help from you, in the form of a sample application that reproduces this scenario.

    Than you for the cooperation in advance.

    Regards,
    Plamen Mitrev
    Progress Telerik
     
    The New Release of Telerik Test Studio Is Here! Download, install,
    and send us your feedback!
  3. Chulmin
    Chulmin avatar
    3 posts
    Member since:
    Dec 2018

    Posted 05 Apr in reply to Plamen Mitrev Link to this post

    Hello Plamen Mitrev,

    Thanks for your answer.
    I try to upload sample application(13 MB), but it exceed the maximum attachment size (2 MB)

    Could you tell me email adress or way to upload this file?

    Thanks.

    Regards
    Chulmin Yang

  4. Chulmin
    Chulmin avatar
    3 posts
    Member since:
    Dec 2018

    Posted 05 Apr in reply to Plamen Mitrev Link to this post

    Hello Plamen Mitrev,

    I found sample application that only add ReactiveUI.WPF package run record successfully. (C:\Users\admin\Desktop\WpfApp3.exe)
    But same application in visual studio project directory(C:\Users\admin\Desktop\WpfApp3\WpfApp3\bin\Debug) fail to launch record. I guess permissions makes different results of two same applications.

    It seems that using ReactiveUI.WPF package is not a reason for recording fail of our application.
    I'm sorry to have confused you with the wrong information.

    I will ask if I have another questions.
    Thanks.

    Regards
    Chulmin Yang
  5. Plamen Mitrev
    Admin
    Plamen Mitrev avatar
    71 posts

    Posted 05 Apr Link to this post

    Hello Chulmin Yang,

    Thank you for confirming that ReactiveUI.WPF is not causing the issues with recording.

    You can check the WPF test configurations and ensure that the correct path, for the application under test, is set. Alternatively, you should be able to attach the recorder to a running instance of the WPF application and record the test steps.

    As you have mentioned, it might be a permissions issue, as Test Studio requires administrator permissions to ensure that the recording and execution are not restricted. Try using the admin account on the machine with Test Studio and see if that makes a difference.

    Please do not hesitate to contact us again.

    Regards,
    Plamen Mitrev
    Progress Telerik
     
    The New Release of Telerik Test Studio Is Here! Download, install,
    and send us your feedback!
Back to Top