Problem with playback if port number changes

4 posts, 0 answers
  1. TJ
    TJ avatar
    7 posts
    Member since:
    Feb 2009

    Posted 26 Jul 2011 Link to this post

    Hi there,

    I just noticed that if I ran a telerik test I've created from a port number as so: http://localhost:15457, and the tests have verifications captured or even pressing on buttons, they would fail when playing back if the port number is changed or a different user from their workstation has a different port number.  It seems it's only happening when doing stuff in a popup window.

    Is there a way to fix this?

    Thanks,
    Dean
  2. Anthony
    Admin
    Anthony avatar
    19 posts

    Posted 26 Jul 2011 Link to this post

    Hello Dean,

    The first option is to change your "Use dynamic ports" project setting to False.

    If you leave it as True, you can alter the properties of the "Connect to pop-up window" step to strip the dynamic portion of the URL, as explained at the bottom of our HTML Popups page.

    All the best,
    Anthony
    the Telerik team
    Check out the Test Studio roadmap to find out more about the new performance testing functionality coming in our R2 2011 release this September!

    Have you looked at the new Online User Guide for Telerik Test Studio?
  3. TJ
    TJ avatar
    7 posts
    Member since:
    Feb 2009

    Posted 29 Jul 2011 Link to this post

    Anthony,

    How do I change "Use dynamic ports" -> False?
    I looked into the settings and I can't find it.

    Please respond back asap.  Thanks.
  4. Anthony
    Admin
    Anthony avatar
    19 posts

    Posted 29 Jul 2011 Link to this post

    Hello Dean,

    Please read this KB article on the subject.

    All the best,
    Anthony
    the Telerik team
    Check out the Test Studio roadmap to find out more about the new performance testing functionality coming in our R2 2011 release this September!

    Have you looked at the new Online User Guide for Telerik Test Studio?
Back to Top