Issues recording components of Silverlight when I change the WebUI version

6 posts, 0 answers
  1. karla
    karla avatar
    23 posts
    Member since:
    Apr 2011

    Posted 24 May 2011 Link to this post


    Hi,

    I was seeing Silverlight as a trial, and recording silverlight components, buttons, fields, links... was ok for our application, but now.. changing the WebUi version to 2011.1.502.0, we have problems recording the same buttons, fields, links, like we did with the other version.

    We decide to buy the license, and just we are waiting for the licences information, but I'm a little worry about that, b/c with one version was ok.. and now is so difficult record actions on the site.

    For example, using the "Highlighting" button when recording, when I'm over a button, the highlight appears moved to the left.. and not where the button is, so is dificult add some verification when we need.

    Let me know if you need more information

    Regards,

  2. Konstantin Petkov
    Admin
    Konstantin Petkov avatar
    1911 posts

    Posted 25 May 2011 Link to this post

    Hello karla,

    Please try our latest internal build (labeled 2011.1.520) and let us know if the highlighting issue goes away.

    Regards,
    Konstantin Petkov
    the Telerik team

    Explore the entire Telerik portfolio by downloading the Ultimate Collection trial package. Get now >>

  3. karla
    karla avatar
    23 posts
    Member since:
    Apr 2011

    Posted 25 May 2011 Link to this post


    Hi,

    I installed the version you recommended but I still see the issue.  See the attachment, there is an example of the kind of highlight I'm seeing.

    Thanks,
  4. Konstantin Petkov
    Admin
    Konstantin Petkov avatar
    1911 posts

    Posted 25 May 2011 Link to this post

    Hello karla,

    OK, so this means you're experiencing some other issue. Can you please check this KB and see if that helps?

    Best wishes,
    Konstantin Petkov
    the Telerik team

    Explore the entire Telerik portfolio by downloading the Ultimate Collection trial package. Get now >>

  5. karla
    karla avatar
    23 posts
    Member since:
    Apr 2011

    Posted 30 May 2011 Link to this post


    Yes, thank you. It was the zoom. How Can I set the zoom of the browser? in case I have to run the test cases in other machines?

  6. Stoich
    Admin
    Stoich avatar
    1 posts

    Posted 02 Jun 2011 Link to this post

    Hi Karla,
        there's no automatic way to set the browser's zoom level using Test Studio or with Telerik's Testing Framework. Generally once you've set a browser's Zoom level manually it won't change.

    Best wishes,
    Stoich
    the Telerik team

    Explore the entire Telerik portfolio by downloading the Ultimate Collection trial package. Get now >>

Back to Top