This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Image & PageDOM missing in email

3 Answers 9 Views
General Discussions
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Briar
Top achievements
Rank 1
Briar asked on 06 Jan 2016, 08:08 PM

Hello.  When running a scheduled test list and an error occurs, my emailed results are missing data on the Images and Page DOM tabs.  I had reported this recently and it was thought that the latest build had resolved this problem.  But, alas, that is not what I an experiencing.  I am running the latest build 2015.3.127.0 on both my local machine and a server running the scheduling, storage, and execution services.  The server has a fresh install as of yesterday afternoon.

 

I created a test script with a forced error in it.  Please find a screen shot of it, the application logs for both my machine and the server, and screenshots of the emailed results.

 

Your help will be greatly appreciated.  Thanks!

 

Briar

3 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Ivaylo
Telerik team
answered on 11 Jan 2016, 04:26 PM
Hello Briar,

Yes, you are right, I am still able to reproduce this behavior, it looks like regression. I have reopened the existing bug which you can find here.

Thank you for your understanding and patience.

Regards,
Ivaylo
Telerik
 
The New Release of Telerik Test Studio Is Here! Download, install,
and send us your feedback!
0
Briar
Top achievements
Rank 1
answered on 11 Jan 2016, 06:37 PM
Thanks for the update!
0
Ivaylo
Telerik team
answered on 14 Jan 2016, 12:47 PM
Hello Briar,

You are most welcome.

Regards,
Ivaylo
Telerik
 
The New Release of Telerik Test Studio Is Here! Download, install,
and send us your feedback!
Tags
General Discussions
Asked by
Briar
Top achievements
Rank 1
Answers by
Ivaylo
Telerik team
Briar
Top achievements
Rank 1
Share this question
or