This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

I can not run two tests without restarting

2 Answers 8 Views
General Discussions
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Sebastian
Top achievements
Rank 1
Sebastian asked on 03 Mar 2011, 08:53 PM
I have been at this for days trying to get this to run
I open Web UI 2010.3.1213.0 execute a test-  look at the greens and reds- make no changes- run it again- and the test hangs after the browser closes the 2nd time only- then there is no log-
what is going on
I've had this same thing happen on two differnt computers on two different OS Vista64 and Windows 7 -64
I setup IE8 from your directions and installed 4.0 framework too
Can someone call me
I need to work and not get in trouble with my boss

2 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Cody
Telerik team
answered on 03 Mar 2011, 09:11 PM
Hello Sebastian,

This is a known issue happening on a very few machines, very few customers. We are working on tracking down the root cause. So far the behavior seems to be that this only happens when:
- You run the test with debugging enabled. Running the test with debugging options disabled it never hangs like that (see attached screenshot for how to run without debugging options).
- The test fails. It never seems to hang when the test passes.

So far we have been unable to repro this problem in-house (and we have tried extensively). Instead we are actively working with a couple of other customers having the same problem. We have been adding additional logging to our shutdown procedure to identify where it's getting stuck. We have not identified where the deadlock issue is yet. In the meantime my best suggestion is to run  with debugging disabled until we get can find and fix this bug.

 

Regards,
Cody
the Telerik team
Registration for Q1 2011 What’s New Webinar Week is now open. Mark your calendar for the week starting March 21st and book your seat for a walk through all the exciting stuff we ship with the new release!
0
Sebastian
Top achievements
Rank 1
answered on 04 Mar 2011, 08:16 PM
I found the problem.
One of the programs I installed turned off the history in IE8.
When I turned it back on, all my problems were gone.
Tags
General Discussions
Asked by
Sebastian
Top achievements
Rank 1
Answers by
Cody
Telerik team
Sebastian
Top achievements
Rank 1
Share this question
or