Highlighting Element is misalingned

12 posts, 0 answers
  1. Padmashree
    Padmashree avatar
    20 posts
    Member since:
    May 2018

    Posted 05 Jul 2018 Link to this post

    Hello

    Highlighting element was working fine before but now it is misaligning . I am not able to do any actions on the highlighted element.

    I did tried with the solution under :https://docs.telerik.com/teststudio/troubleshooting-guide/recording-problems-tg/highlighting-misaligned but no luck.

    Appreciate your help in this regard..

    Thanks

    -

    Padmashree

     

     

     

     

     

     

  2. Ivaylo
    Admin
    Ivaylo avatar
    781 posts

    Posted 10 Jul 2018 Link to this post

    Hello Padmashree,

    Please make sure you are using the latest Test Studio version in order to minimize highlighting issues. If you are using the latest version of Test Studio and still experiencing this behavior please provide more details on the case such as recording browser, application you are recording against, control/element type etc.

    Thank you for your cooperation in advance.

    Regards,
    Ivaylo
    Progress Telerik
     
    The New Release of Telerik Test Studio Is Here! Download, install,
    and send us your feedback!
  3. Padmashree
    Padmashree avatar
    20 posts
    Member since:
    May 2018

    Posted 17 Jul 2018 in reply to Ivaylo Link to this post

    This issue got resolved,  now I am able to highlight elements without any issues .

    Thanks,

    -

    Padmashree

     

     

     

  4. Elena Tsvetkova
    Admin
    Elena Tsvetkova avatar
    1012 posts

    Posted 18 Jul 2018 Link to this post

    Hello Padmashree,

    Great news to hear! We are glad we managed to assist! 

    Regards,
    Elena Tsvetkova
    Progress Telerik
     
    The New Release of Telerik Test Studio Is Here! Download, install,
    and send us your feedback!
  5. Padmashree
    Padmashree avatar
    20 posts
    Member since:
    May 2018

    Posted 03 Dec 2018 in reply to Elena Tsvetkova Link to this post

    Hi

    I am starting to see same miss aligned highlighted element. I am not able to add quick steps and do any actions on the selected

    elements. In the attached screenshot , I was trying to add quick steps to UserID input field and as you see the highlighted element is not at the cursor and when I move cursor to add quicksteps I loose the highlighted element.

    Desktop display resolution is setup at recommended -1920X1080 and telerik installed version is 2018.2.606.0.

    Thanks for your help...

    -

    Padmashree

     

     

  6. Padmashree
    Padmashree avatar
    20 posts
    Member since:
    May 2018

    Posted 03 Dec 2018 in reply to Padmashree Link to this post

    Attaching file
  7. Padmashree
    Padmashree avatar
    20 posts
    Member since:
    May 2018

    Posted 03 Dec 2018 in reply to Padmashree Link to this post

    Attaching file
  8. Elena Tsvetkova
    Admin
    Elena Tsvetkova avatar
    1012 posts

    Posted 06 Dec 2018 Link to this post

    Hi Padmashree,

    Thank you for the additional details on the case. I am sorry to hear about the faulty behavior you have faced and will do my best to assist you on that. 

    The first thing I will recommend you to check is if the scaling of the monitor is set to 100%. This is what can cause the misaligned highlighting.

    An alternative option is to upgrade to our latest official release 2018.3.1004 which includes some fixes about the dependency between Test Studio and the applied display settings. You can use check for updates in the product and install it, if you would like to test that as well. 

    I hope this will be helpful for you. Though in case you need any further assistance, please let me know. 

    Regards,
    Elena Tsvetkova
    Progress Telerik
     
    The New Release of Telerik Test Studio Is Here! Download, install,
    and send us your feedback!
  9. Padmashree
    Padmashree avatar
    20 posts
    Member since:
    May 2018

    Posted 06 Dec 2018 in reply to Elena Tsvetkova Link to this post

    Thanks Elena for your response.  I tried after setting monitor scale to 100% and also updated telerik to latest version.

    I still see same issue on IE (V11) and highlighting works fine on chrome.

    screenshot attached

    Thanks !

  10. Elena Tsvetkova
    Admin
    Elena Tsvetkova avatar
    1012 posts

    Posted 07 Dec 2018 Link to this post

    Hi Padmashree,

    Thank you for the additional notes.

    Can you please verify if the zoom level of IE is set to 100%? If not, please set it to 100% and then start a recording session again. Will that change the misbehavior? 

    Regards,
    Elena Tsvetkova
    Progress Telerik
     
    The New Release of Telerik Test Studio Is Here! Download, install,
    and send us your feedback!
  11. Padmashree
    Padmashree avatar
    20 posts
    Member since:
    May 2018

    Posted 18 Jan in reply to Elena Tsvetkova Link to this post

    Thanks Elena.  Element highlight alignment issue is resolved.

     

  12. Elena Tsvetkova
    Admin
    Elena Tsvetkova avatar
    1012 posts

    Posted 21 Jan Link to this post

    Hi Padmashree,

    Thanks for letting me know. I am glad to hear there is no trouble on your end anymore. 

    Regards,
    Elena Tsvetkova
    Progress Telerik
     
    The New Release of Telerik Test Studio Is Here! Download, install,
    and send us your feedback!
Back to Top