Elements recognised during individual test not recognised when ran in test list

2 posts, 0 answers
  1. Oliver
    Oliver avatar
    1 posts
    Member since:
    Dec 2019

    Posted 07 Jan Link to this post

    Hi,

    I recently downloaded the free trial for Telerik test Studio and created several tests for our Silverlight application.

    When the tests are run individually they are working fine. However, when I run the tests consecutively in a Test List some of the elements are not found and an 'Element not found' exception is thrown. In particular this is the case with a checkbox and a textbox element.

    Is there a way to solve this issue?

    Thanks

  2. Plamen Mitrev
    Admin
    Plamen Mitrev avatar
    214 posts

    Posted 07 Jan Link to this post

    Hello Oliver,

    I am sorry to hear that there are some issues with the Test List execution. This is certainly not expected, as the Test List feature actually executes the tests 1 by 1. I need your help to better understand what is happening and try to help you with this misbehavior. Please share more details on the topics below.

    • When the test list start to execute, do you see anything unexpected in the application under test? It might be something like not fully loaded state of the application, or a visually missing element.
    • Do you execute the test list on the same machine with Test Studio, without a scheduling server and setup? In other words, do you execute the test list from the Run List button in the Test Lists tab?
    • Clear/Enable the Test Studio application log and run the test list once again. When it finishes, please gather the generated log and zip it with your next reply. I will analyze it and track what is happening during execution.
    • Export and attach also the step failure details from 1 or 2 of the failing tests steps and attach them to your next message. I would like to inspect those details in combination with the above mentioned application log.
    • Please try to create a new Test Studio project against a publicly accessible application, that reproduces the misbehavior. Then attach that project for investigation, so I can explore the configurations and try to reproduce it on my end.

    I hope that the above details will help me provide better assistance for this issue and quickly resolve it. Thank you for your cooperation in advance.

    Regards,
    Plamen Mitrev
    Progress Telerik

     
    The New Release of Telerik Test Studio Is Here! Download, install,
    and send us your feedback!
Back to Top