Changing Base URL, then take more time than expected loading the new page

2 posts, 0 answers
  1. karla
    karla avatar
    23 posts
    Member since:
    Apr 2011

    Posted 13 Jul 2011 Link to this post



    Hi,

    I have a question, I had configured a BAse URL in WebUI,   and I recorded the steps using this URL. But actually the team change the server and the URL to test ( the site is the same, just change the url), so, I just change the Base URL in WebUI for the new one.

    Now, every time that try running a test case, is taking a lot of time loading the homepage. And if I change the URL for the old one, I do not have time issues.

    I tried also to record new steps using new url, and the time issue persist.
    When I start recording first step, ie. Entering to https://xxxxxx.xxx/xx 
    Then on the recording page appears a message that looks is part of silverlight that said:   "Detected Silverlight"  and takes at least 2 minutes to load the page.

    With the old URL this happening but takes seconds.


    Any idea of what could be happening?

    Thanks,


  2. Anthony
    Admin
    Anthony avatar
    19 posts

    Posted 14 Jul 2011 Link to this post

    Hello Karla,

    Do you have time issues accessing the new site outside of Test Studio? In other words, is the new site fast normally and just slow when executed against in Test Studio?

    If that is the case, it is not something we have heard of. Is remote access to your app possible? We would like to see the issue first-hand. If so, please add your project to a zip file (along with a text file that contains the two BaseURL settings). You could attach that zip file to a support ticket, which unlike a forum post is confidential.

    Greetings,
    Anthony
    the Telerik team
    Register today for a live 'What's New in Test Studio R1 2011 SP2' event on Tuesday, July 19 at 2pm EST!

    Have you looked at the new Online User Guide for Telerik Test Studio?
Back to Top