Unable to run Visual studio 2010 webtest after installing Test Studio

11 posts, 0 answers
  1. Mukul Bhatt
    Mukul Bhatt avatar
    9 posts
    Member since:
    Aug 2009

    Posted 04 Jan 2012 Link to this post

    I get following error while running regular visual studio webtest.
    "Error 1/4/2012 5:03:04 PM Failed to queue test run 'msbhatt@machinename- 2012-01-04 17:03:00': Unable to find assembly 'ArtOfTest.WebAiiVSIP, Version=2011.2.1117.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=14176981d1873d86'. US0280730-V008"


    the solution does not contain any telerik tests or does not have reference to any ArtofTest dlls.


  2. Cody
    Admin
    Cody avatar
    3354 posts

    Posted 04 Jan 2012 Link to this post

    Hello,

    I am unable to reproduce this problem as can be seen in this video. Can you give me steps to reproduce this problem?

    Kind regards,
    Cody
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  3. Mukul Bhatt
    Mukul Bhatt avatar
    9 posts
    Member since:
    Aug 2009

    Posted 05 Jan 2012 Link to this post

    VSTS tests used to work fine. but since yesterday they stopped working and showing error I mentioned. I just select test and run the same
  4. Cody
    Admin
    Cody avatar
    3354 posts

    Posted 06 Jan 2012 Link to this post

    Hi,

    I am sorry you are still having a problem with this. I'd like to look at this problem on your computer via GoToMeeting. Let me know when you're available and I'll setup the meeting.

    Kind regards,
    Cody
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  5. Mukul Bhatt
    Mukul Bhatt avatar
    9 posts
    Member since:
    Aug 2009

    Posted 06 Jan 2012 Link to this post

    Looks like issue with only one solution. I am available at 11 am today. We can have GoToMeeting.
  6. Cody
    Admin
    Cody avatar
    3354 posts

    Posted 06 Jan 2012 Link to this post

    Hi,

    I am available at 11am Central Time today. I will send you a meeting invite here shortly.

    All the best,
    Cody
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  7. Cody
    Admin
    Cody avatar
    3354 posts

    Posted 06 Jan 2012 Link to this post

    Hi,

    Here is the meeting details for 11am Central Time today:

    1.  Please join my meeting.

    https://www2.gotomeeting.com/join/325807122

    2.  Use your microphone and speakers (VoIP) - a headset is recommended.  Or, call in using your telephone.

    Dial +1 (805) 309-0014

    Access Code: 325-807-122

    Audio PIN: Shown after joining the meeting

    Meeting ID: 325-807-122

    GoToMeeting®

    Online Meetings Made Easy™


    Greetings,
    Cody
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  8. Mukul Bhatt
    Mukul Bhatt avatar
    9 posts
    Member since:
    Aug 2009

    Posted 06 Jan 2012 Link to this post

    Cody,
    Sorry. I should have mentioned EST. Can we reschedule the meeting at 3:30 EST?

    thansk
    Mukul
  9. Cody
    Admin
    Cody avatar
    3354 posts

    Posted 06 Jan 2012 Link to this post

    Hi,

    You got it, that's 2:30 my time. The same meeting details are still valid for that time.

    Greetings,
    Cody
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  10. Mukul Bhatt
    Mukul Bhatt avatar
    9 posts
    Member since:
    Aug 2009

    Posted 06 Jan 2012 Link to this post

    ok. thanks
  11. Cody
    Admin
    Cody avatar
    3354 posts

    Posted 06 Jan 2012 Link to this post

    Hello,

    I am glad for the chance to speak with you and work on this problem today. Just to document what we found, we found that by removing the WebAiiTestRunConfig section from your .testsettings file the problem was fixed.

    Regards,
    Cody
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
Back to Top