Unable to run IE recorded scripts in Chrome 68

4 posts, 1 answers
  1. Amit
    Amit avatar
    3 posts
    Member since:
    Aug 2018

    Posted 13 Sep Link to this post

    Test Studio Version : 2018.2.606.0

    Chrome Version : Version 69.0.3497.92 (Official Build) (64-bit)

     

    Error : http://localhost:58754/WebUI/teststudio_start_page.html?port=58753&mode=0&loadingtimeout=60000&version=2018.2.606.0

    You are using an unspoorted command-line flag:disable web security

     

    Connecting to Controller...
    Connected!
    Executing test: 'Login 2'
      Mode: 'QuickExecution'
      Browser: 'Chrome'
      BaseUrl: ''
      Debugger Enabled: 'True'
      Debugger Mode: 'Normal'

      AutoPause: 'Never'

     

    Thank you ! 

  2. Elena Tsvetkova
    Admin
    Elena Tsvetkova avatar
    934 posts

    Posted 17 Sep Link to this post

    Hi Amit,

    Please let me know if you have calibrated Chrome successfully and installed its latest extension? If this done already please let me know which is the OS version you are using Test Studio on? 

    Thanks in advance!

    Regards,
    Elena Tsvetkova
    Progress Telerik
     
    The New Release of Telerik Test Studio Is Here! Download, install,
    and send us your feedback!
  3. Amit
    Amit avatar
    3 posts
    Member since:
    Aug 2018

    Posted 17 Sep in reply to Elena Tsvetkova Link to this post

    Thanks ! 
  4. Answer
    Elena Tsvetkova
    Admin
    Elena Tsvetkova avatar
    934 posts

    Posted 18 Sep Link to this post

    Hi Amit,

    I guess that worked for you! So will proceed closing the post. If you will need further assistance on the same topic do not hesitate to re=open the thread. Thanks! 

    Regards,
    Elena Tsvetkova
    Progress Telerik
     
    The New Release of Telerik Test Studio Is Here! Download, install,
    and send us your feedback!
Back to Top