This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Type-ahead fields

1 Answer 13 Views
General Discussions
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Darren
Top achievements
Rank 1
Darren asked on 25 Apr 2013, 02:02 PM
Hi, I have a number of type-ahead fields within the application I am testing and test studio struggles with these. I am entering a value and using keypress "Tab" which should poulate a grid below. When doing this maually it works, however, the tab keypress step doesnt operate as it should if pressed manually.
Any advice?

1 Answer, 1 is accepted

Sort by
0
Plamen
Telerik team
answered on 25 Apr 2013, 02:32 PM
Hello Darren,

Please describe your scenario in more detail. What is happening when you press the 'Tab' key via Test Studio? Ideally provide a test that demonstrates the issue, or point us to a public site that exhibits the behavior. Alternatively you can take a Fiddler trace using FiddlerCap and send it to us in a zip file. Basically with that trace I'll try to "simulate" your app in order to reproduce the issue. A Jing video demonstrating the issue may also help us to better understand what is happening.
 
If you feel any of this information is sensitive, you can submit a support ticket which is confidential, unlike this forum. Thanks for providing the info we need to best assist you.

Regards,
Plamen
the Telerik team
Quickly become an expert in Test Studio, check out our new training sessions!
Test Studio Trainings
Tags
General Discussions
Asked by
Darren
Top achievements
Rank 1
Answers by
Plamen
Telerik team
Share this question
or