Test Studio Crash

4 posts, 0 answers
  1. Mehwish
    Mehwish avatar
    1 posts
    Member since:
    Sep 2016

    Posted 17 Jul Link to this post

    I am creating a wpf test for my wpf application in test studio. The behavior of test studio is different at different times. I am able to record the same scenario by chance only. Most of the times when i try to record the same scenario it crashes. 

    Can anyone please let me know whats happening here?

    System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
       at Telerik.TestStudio.Wpf.RecordingSurface.WpfRecordingSurfaceManager.UnBind(IntPtr hwnd)
       at ArtOfTest.WebAii.Design.RemoteRecorder.WpfRemoteRecorder._watcher_WindowDestroyed(Object sender, WindowEventArgs e)
       at Telerik.TestingFramework.XamlExtension.TechSpecific.OnWindowClosed(Window win)
       at Telerik.TestingFramework.XamlExtension.TechSpecific._watcher_WindowDestroyed(Object sender, WindowEventArgs e)
       at ArtOfTest.Common.Win32.WindowWatcher.OnWindowDestroyed(Window window)
       at ArtOfTest.Common.Win32.WindowWatcher._windowsWatcherHook_HookInvoked(Object sender, HookEventArgs e)
       at ArtOfTest.Common.Win32.LocalWindowsHook.OnHookInvoked(HookEventArgs e)
       at ArtOfTest.Common.Win32.LocalWindowsHook.CoreHookProc(Int32 code, IntPtr wParam, IntPtr lParam)

  2. Missing user
    Missing user avatar

    Posted 19 Jul Link to this post

    Hello Mehwish,

    Thank you for contacting us.

    The misbehavior you reported seems to be very inconsistent. The shared exception in the failure information does not point to anything specific. Therefore I would need your further assistance. Since the issue occurs while recording we will require the application under test to debug in our environment - is there any possibility to provide us the application or a sample one? 

    You have selected Test Studio 2014.3 903 version when submitting the ticket – is that the correct version you are using? If, yes, please update to the latest version of Test Studio which is R2 2018 (v. 2018.2.606) and let us know if you still observe the same misbehavior.

    Thank you for cooperating in advance!

    Regards,
    Vera
    Progress Telerik
     
    The New Release of Telerik Test Studio Is Here! Download, install,
    and send us your feedback!
  3. Rajkumar
    Rajkumar avatar
    1 posts
    Member since:
    Aug 2018

    Posted 05 Sep in reply to Missing user Link to this post

    Hi i have installed the Test studio with version TestStudio_Ultimate_2018_2_0606_3_Trial in my machine . but when i try to launch the application , its not getting launched and i am getting a pop up. i have attached the image with this comment.  

    Machine Specs are as follows 

    Processor : i5 - 4200 CPU @ 1.60GHZ  2.30GHZ

    RAM :  8GB

    OS :  Windows 10 Pro 64 bit. 

     

     

     

  4. Missing user
    Missing user avatar

    Posted 07 Sep Link to this post

    Hello Rajkumar,

    From the provided information I can say the issue might be coming from conflicts between the new version of Test Studio and an older one installed on your machine. I would recommend that you do a clean installation of the product, which means to uninstall all versions that you currently have on your machine and also, delete the settings folder (%appdata%\ArtOfTest) to ensure that any old settings are completely removed. This should prevent any future incompatibilities and you can safely install the latest version of Test Studio.

    Please give the suggested above a try and let me know what is the outcome.

    Regards,
    Vera
    Progress Telerik
     
    The New Release of Telerik Test Studio Is Here! Download, install,
    and send us your feedback!
Back to Top