Telerik Tests are not running

5 posts, 0 answers
  1. Sherin
    Sherin avatar
    2 posts
    Member since:
    May 2016

    Posted 22 Jun 2016 Link to this post

    Hi All,

    I have downloaded the trial version of telerik few days ago. Now only 2 days left for the trial version to expire.The Product Version I am using is 2016.1.330.0. From yesterday onwards I am not able to execute my tests. After clicking on the "Run Test" option, nothing is happening. Please help me how to solve it.

     

    Regards,

    Sherin

     

  2. Elena Tsvetkova
    Admin
    Elena Tsvetkova avatar
    941 posts

    Posted 24 Jun 2016 Link to this post

    Hi Sherin,

    Thank you for your interest in Telerik Test Studio. 

    As of what you describe I assume there is a compilation error in any of your tests. Before executing a test Test Studio compiles the whole project and if there is any errors the test won't even run. For that purposewe have included the Output pane in our tool where you could see why the build fails. Please double check if any errors appear and fix them before next execution. 

    Please let me know if the above information helped you solve the encountered issue and if you need further assistance. I hope to hear from you soon. 

    Regards,
    Elena Tsvetkova
    Telerik
     
    The New Release of Telerik Test Studio Is Here! Download, install,
    and send us your feedback!
  3. nuthan
    nuthan avatar
    5 posts
    Member since:
    May 2018

    Posted 04 Oct Link to this post

    Hi,                                                                                                                                                                                                                          Not able to run the test.  I am receiving the error.                                                                                                                                                                                         
  4. Nikolai
    Admin
    Nikolai avatar
    106 posts

    Posted 05 Oct Link to this post

    Hi Nuthan,

    You need to fix the "DownloadPath" property in "Handle 'Download' dialog.' step. Double quotation symbol - " is illegal character in Windows OS.
    Just remove the double quotations charters and the test will run fine. (see attached screen shots).

    Regards,
    Nikolai
    Progress Telerik
     
    The New Release of Telerik Test Studio Is Here! Download, install,
    and send us your feedback!
  5. nuthan
    nuthan avatar
    5 posts
    Member since:
    May 2018

    Posted 05 Oct in reply to Nikolai Link to this post

    Hi,Thank you .issue fixed.
Back to Top