Result status not updated correctly

2 posts, 0 answers
  1. Steve
    Steve avatar
    11 posts
    Member since:
    Jul 2012

    Posted 22 May 2012 Link to this post

    Using trial build 2012.1.518.0 with:

    QA installed on central server (Configured as Scheduling and Execution Server) with IE9, Chrome, Safari, Firefox
    QA installed on VM1 with only IE7
    QA installed on VM2 with only IE8

    I had to use the latest internal build because the latest trial release doesn't execute Chrome 19.

    I have 1 test list with a simple test that is working in all browsers.

    If I schedule the test to only execute on the central server I see that the schedule gets added correctly in the results view as a yellow background.

    Once the the test has successfully completed, I'd expect that when I click Results > Reload from Server the background should be green. However it stays yellow.

    If I close QA and reopen on the central server and click Results > Reload from Server the background becomes green.

    Is this a known bug?

    Thanks,
    Steve
  2. Stoich
    Admin
    Stoich avatar
    1 posts

    Posted 23 May 2012 Link to this post

    Hello Steve,
    do you consistently get this behavior?

    It just tried this out with the LIB - works as expected in my environment. Check the Scheduling log:
    C:\Program Files (x86)\Telerik\Test Studio\Bin\Telerik.TestStudio.Scheduling.Log
    for clues as to what might be going on.

    Did you wait a sufficient amount of time? After the TestList is fired it runs, you still have to wait a bit before the results appear in the database.

    Greetings,
    Stoich
    the Telerik team
    Quickly become an expert in Test Studio, check out our new training sessions!
    Test Studio Trainings
Back to Top