This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Recorder doesn't work

16 Answers 108 Views
General Discussions
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Kiranjeet
Top achievements
Rank 1
Kiranjeet asked on 07 Aug 2013, 04:06 PM
Hi,

I created a new WPF test in the latest test studio version (2013.1.806) and clicked Record. The application opens but test studio never launches the recorder. Here is the video of it http://screencast.com/t/8dlSLTsNi

I have also attached the log file.

Regards,
Kiran

16 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Boyan Boev
Telerik team
answered on 08 Aug 2013, 10:45 AM
Hello Kiranjeet,

Unfortunately as you can see in this video I was not able to reproduce the issue. 

What I can recommend is to configure the path to the application again from scratch (WPF application path, etc.).

Let me know if this helps.

Regards,
Boyan Boev
Telerik
The New Release of Telerik Test Studio Is Here! Download, install,
and send us your feedback!
0
Kiranjeet
Top achievements
Rank 1
answered on 08 Aug 2013, 12:57 PM
Hi,

I have already tried that. But didn't worked. From the video I can see you still have got the old version of our software so I have uploaded the latest version here.

The license file (.ral) is at the same place and the license code is the name of the file itself. I have also provided the how to license the application steps in a separate text file.

Also I have uploaded all the tests (here) along with the files they are using here

I hope this helps you reproduce the problem.

Thanks & Regards,
Kiran
0
Boyan Boev
Telerik team
answered on 08 Aug 2013, 02:45 PM
Hi Kiranjeet,

Thank you for providing the application. Unfortunately I cannot run it (see the attached screen shot). 

I have copied Amosca.ReportAuthority.EssbaseDataAdaptor.dll into the installation folder.

Did I miss something?

Hope to hear from you soon.

Regards,
Boyan Boev
Telerik
The New Release of Telerik Test Studio Is Here! Download, install,
and send us your feedback!
0
Kiranjeet
Top achievements
Rank 1
answered on 08 Aug 2013, 03:05 PM
Hi,

Sorry about that. You can able to get around this problem by modifying the application config file by removing that particular line of code for the Essbase data adaptor which you can see here.

Kind Regards,
Kiran
0
Boyan Boev
Telerik team
answered on 09 Aug 2013, 08:32 AM
Hi Kiranjeet,

Thank you for providing the application. I have successfully launched it. 

Unfortunately I am still not able to reproduce the issue. The WPF recorder is attaching correctly to your application.

See this video.

What I can recommend is to install Test Studio from scratch.

Let me know if this helps.

Regards,
Boyan Boev
Telerik
The New Release of Telerik Test Studio Is Here! Download, install,
and send us your feedback!
0
Kiranjeet
Top achievements
Rank 1
answered on 20 Aug 2013, 12:50 PM
Hi,

I have tried installing the test studio from scratch. The problem still exists. I have attched the log.

Thanks,
Kiran
0
Boyan Boev
Telerik team
answered on 21 Aug 2013, 10:20 AM
Hello Kiran,

I am sorry to hear you are still running into this problem.

As I can see in the log, the exception is "Pipe is broken". This error indicates that the application under test/recording has crashed and TS is unable to connect to it. 

Unfortunately I am not able to reproduce the issue on our end.

Please install the application and Test Studio on another machine. Try this out and update this ticket.

Hope to hear from you soon.

Regards,
Boyan Boev
Telerik
The New Release of Telerik Test Studio Is Here! Download, install,
and send us your feedback!
0
Doug
Top achievements
Rank 1
answered on 21 Aug 2013, 10:52 PM
Hey, I have this same problem.  The recorder does not work.  I've tried this accross 3 different machines.  Two of those machines were brand new installs of Windows 7 and Windows 8 respectively.  .NET 4.5 and Test Studio were the only things that I installed after the OS.

Attached (untitled.png) is the log file from Test Studio.

Here are the files for the tests:
https://www.dropbox.com/sh/95xh3vi1wffton7/Ocy-f6CP4y

And here is the application:
https://www.dropbox.com/s/2xz4afyl59rcpab/Kanso.1975.lnk
0
Boyan Boev
Telerik team
answered on 22 Aug 2013, 01:24 PM
Hi Doug,

It seems you did not post the correct link to the application.

Please post it again so we can try reproduce the issue.

Hope to hear from you soon. 

Regards,
Boyan Boev
Telerik
The New Release of Telerik Test Studio Is Here! Download, install,
and send us your feedback!
0
Kiranjeet
Top achievements
Rank 1
answered on 22 Aug 2013, 02:42 PM
Hi Boyan,

This was the other new machine I installed my application and test studio on.

Regards,
Kiran
0
Doug
Top achievements
Rank 1
answered on 22 Aug 2013, 05:13 PM
Sorry about that,

I'm new to the DropBox sharing, so maybe I just didn't do it right.  Try this one, it looks a little different, so maybe it works.

https://www.dropbox.com/s/v2tdylvq32nqwo0/Kanso.1967.zip

Just so you know, for our app, I am aware that the recorder will not attach to the popup after clicking signin.  That is not my issue, and I don't need help with the popup recording, I need the recorder to attach before I click anything at all.  I just wanted to avoid confusion in case you get to our signin popup without the recorder attaching, I don't need it to attach to that popup.

Thanks,

Good luck
0
Boyan Boev
Telerik team
answered on 23 Aug 2013, 11:59 AM
Hi Doug,

As you can see in this video I was unable to reproduce the issue. 

Please send the complete Application Log. Ensure you enable logging first (clear out existing log, then reproduce the issue) and send us the log within a .zip file. It will give us additional information what is causing this issue.

What I can recommend is to install our latest internal build which will be available next week. It includes many bug fixes and performance improvements.

Thank you for your understandings.

Regards,
Boyan Boev
Telerik
The New Release of Telerik Test Studio Is Here! Download, install,
and send us your feedback!
0
Kiranjeet
Top achievements
Rank 1
answered on 29 Aug 2013, 09:59 AM
Hi,

I installed the latest internal build (.807) today. The recorder problem still exists which you can see here. Please find attached the log file.

Thanks & Regards,
Kiran
0
Boyan Boev
Telerik team
answered on 30 Aug 2013, 10:10 AM
Hi Kiran,

Please try to launch the application out of Test Studio and then attach the recorder to it (see the attached screen shot).

Give it a try and let us know the result. 

Regards,
Boyan Boev
Telerik
The New Release of Telerik Test Studio Is Here! Download, install,
and send us your feedback!
0
Kiranjeet
Top achievements
Rank 1
answered on 30 Aug 2013, 10:23 AM
No luck which you can see here. Please find log attached.

Thanks & Regards,
Kiran
0
Boyan Boev
Telerik team
answered on 30 Aug 2013, 01:15 PM
Hello Kiran,

I was finally able to reproduce this issue.  

I filed a bug report on this problem, which you can follow in our Feedback Portal. I am sorry for any inconvenience it has probably caused and have added updated your Telerik Points.

The problem is that Test Studio cannot attach the recorder to a wpf application on a machine without TFS or Visual Studio installed. 

A workaround is to install Microsoft Visual Studio Team Explorer 2010. You can download it from here.

Thank you for your understanding.
 

Regards,
Boyan Boev
Telerik
The New Release of Telerik Test Studio Is Here! Download, install,
and send us your feedback!
Tags
General Discussions
Asked by
Kiranjeet
Top achievements
Rank 1
Answers by
Boyan Boev
Telerik team
Kiranjeet
Top achievements
Rank 1
Doug
Top achievements
Rank 1
Share this question
or