Recorded object does not found during execution of script

2 posts, 0 answers
  1. Gaurav
    Gaurav avatar
    1 posts
    Member since:
    Feb 2012

    Posted 20 Jun 2013 Link to this post

    Hi Team,

    I have licence of telerik studio and also i m using trial version .First of all i want to update that i am using this tool from last two year without issue.Recently i am working on website which contains lot of data it contains thousands of records and site is developed in asp.net.Means Page takes 5-7 minutes to show the data.now the issue is, i have identified the drop down and text boxes and recorded successfully ,scripts (C#) file does not shows any error  but when i execute the script it gets fail and error shown is "Wait for condition has timeout" .

    I have applied custom waits and all remedies provided on your site
    http://www.telerik.com/automated-testing-tools/support/documentation/user-guide/code-samples/general/wait-for-element-to-exist-in-code.aspx

    http://www.telerik.com/automated-testing-tools/support/documentation/user-guide/write-tests-in-code/intermediate-topics/element-identification/finding-page-elements.aspx

    but did not find any solution so please look into this issue and provide us update.

    Gaurav


  2. Velin Koychev
    Admin
    Velin Koychev avatar
    88 posts

    Posted 21 Jun 2013 Link to this post

    Hello Gaurav,

    There are many possible reasons that could cause this issue. In order to investigate it we will need more detailed information:
    1. Send us the execution log.
    2. Please record a Jing video demonstrating the entire process, so we can better understand what is happening. 
    3. Please provide us with a copy of your test and if it is possible grant us access to your application so we can reproduce the issue on our end and give you a solution. 

    You can increase the ClientReadyTimeout that specifies the amount of time to wait for the browser to return to a ready state (finish loading the web page). You can do that from the Test List Settings(if you are running your test as part of a Test List) or from Quick Execution Options(if it's a Quick Execution).
    Another possible solution you can check is explained in this article

    Looking forward to hearing from you.

    Regards,
    Velin Koychev
    Telerik
    Free summer webinars on advanced web automation tactics hosted by Jim Holmes & Adam Goucher.
    Reserve your seat today!
Back to Top