Not getting actual results from Functional,HTML testing

4 posts, 0 answers
  1. Prasad
    Prasad avatar
    14 posts
    Member since:
    Jun 2012

    Posted 30 Jun 2012 Link to this post

    Hi Telerik Team,
                             I had tried with the trial version of the Telerik Test Studio but i am failing to do the functional testing,HTML testing and the other stuff also,i had got success with Load Testing not fully got some what result can you help me to go forward on this probably i think because of trial version i had not get the results is it correct or not i dnt know if you ca provide me the help i will be pretty much thankful about it.
                          Please also tell me the that up to which testing the trial test studio support i.e Functional Testing,HTML testing etc.



    Thanks 

    Prasad

  2. Byron
    Admin
    Byron avatar
    184 posts

    Posted 02 Jul 2012 Link to this post

    Hi Prasad,

    We would be happy to help you in using Test Studio's core functional testing features, as well as any issue you have encountered in load testing. Please review our troubleshooting guide. If you are not able to find the answer to your questions there, please update us with details about the issues in question

    Our trial version supports all features of Test Studio. 

    Greetings,
    Byron
    the Telerik team
    Quickly become an expert in Test Studio, check out our new training sessions!
    Test Studio Trainings
  3. Prasad
    Prasad avatar
    14 posts
    Member since:
    Jun 2012

    Posted 03 Jul 2012 Link to this post

    Hi Byron 
                Thanks for your support but i am facing some issues regarding recording,for example i had recorded some web site for the functional testing i can record it successfully but when i start executing it nearly about 2 to 3 steps gets completed and after that the execution gets failed i tried to find out the solution but i failed to do so.Can you provide me the further information on this that why the execution is failing in this way.

    I had tried the following steps

    Launched the Trial Version of Test Studio-->Added the Web test-->Started recording-->typed the URL (goggle) or Paste it the Address Bar directly (Any Website)-->In goggle i had typed Code Project-->after that perfomed various steps that is clicking on the various links etc-->After 2 steps i.e when we typed that code project in goggle in that steps the execution gets failed 
     This is what i had perform in the other websites also 
                     
    Can you provide me some help on this so that i can move forward.Please refer attached image

    Regards 

    Prasad


                      
                              
  4. Byron
    Admin
    Byron avatar
    184 posts

    Posted 05 Jul 2012 Link to this post

    Hi Prasad,

    In order to help with your issue, we need more information about your test scenario. Please provide us with a copy of your test. Also, please provide your failure log and a copy of the DOM at the time of failure. You can export these to file from the failure tab for your test. If it is not possible to grant us access to your application, please take a Fiddler trace and attach it to a support ticket in a zip file. If you are unfamiliar with how to do that please refer to this short video. You can download the Fiddler application from here. A Jing video demonstrating the issue may also help us to better understand what is happening.

    All the best,
    Byron
    the Telerik team
    Quickly become an expert in Test Studio, check out our new training sessions!
    Test Studio Trainings
Back to Top