Incorrect behaviour of Telerik TS

6 posts, 0 answers
  1. algot
    algot avatar
    57 posts
    Member since:
    Nov 2011

    Posted 30 Mar 2012 Link to this post

    I have following object on my page:
    http://screencast.com/t/z66xIoROx
    If I run test with step "click" this object and "Toggle Annotation" is on - test performs successfully.
    If "Toggle Annotation" is off - click on this object works incorrectly - adjacent button is clicked and test failed.
  2. Ivaylo
    Admin
    Ivaylo avatar
    781 posts

    Posted 04 Apr 2012 Link to this post

    Hello Alexander,

    This is strange behavior which we'll need reproduced on our side, is there any way to have access so we can perform the test on our side. We will need more information as well, can you provide the log from the failed test so we can investigate further.

    Looking forward to hear from you.

    Kind regards,
    Ivaylo
    the Telerik team
    Quickly become an expert in Test Studio, check out our new training sessions!
    Test Studio Trainings
  3. algot
    algot avatar
    57 posts
    Member since:
    Nov 2011

    Posted 05 Apr 2012 Link to this post

    As a workaround to this issue I set timeout step before clicking on button and now it works as desired.
    But in the step before clicking I added step "Wait for object" but it didn't help.
  4. Ivaylo
    Admin
    Ivaylo avatar
    781 posts

    Posted 06 Apr 2012 Link to this post

    Hello Alexander,

    I am happy you found a workaround for the issue you are experiencing. However we'll be glad to continue investigating the issue you are experiencing but will need more information and the best way to do this is to provide us with access to your application so we can proceed further.

    Looking forward to hear from you.

    Kind regards,
    Ivaylo
    the Telerik team
    Quickly become an expert in Test Studio, check out our new training sessions!
    Test Studio Trainings
  5. algot
    algot avatar
    57 posts
    Member since:
    Nov 2011

    Posted 06 Apr 2012 Link to this post

    I suppose that my object is presents in DOM at that time but browser still not render this button at that time so Telerik clicks another button.
  6. Ivaylo
    Admin
    Ivaylo avatar
    781 posts

    Posted 09 Apr 2012 Link to this post

    Hello Alexander,

    We still are not able to reproduce your problem, we will need to have this recreated on our side to investigate further. Another option will be if you upgrade to the latest internal build of Test Studio available when you log in into your account and give it a try. Please refer to the screenshot attached for more information. If you feel uncomfortable using internal builds please note that our official 2012 R1 release is coming out this week.

    Regards,
    Ivaylo
    the Telerik team
    Quickly become an expert in Test Studio, check out our new training sessions!
    Test Studio Trainings
Back to Top