Handling Frames

2 posts, 0 answers
  1. Anuj
    Anuj avatar
    4 posts
    Member since:
    Jun 2012

    Posted 28 Jun 2012 Link to this post

    Hi,

    I am getting error-"Unable to find the target host (Browser/SilverlightApp) to locate an element. Failure: Waiting for frame '[Frame:name=Frame_0,src=^http://10.,UseQuery:False]' timed out. Error: Wait for condition has timed out".

    I have recorded my applicaton on one build url and it's running fine, however it's showing above error at Modal popup box while running it on different url.I have already followed the guidelines as mentioned in this link http://www.telerik.com/automated-testing-tools/support/documentation/user-guide/recording-tests/frames.aspx ,


    Please help me to resolve this issue

    Thanks,

    Anuj
  2. Stoich
    Admin
    Stoich avatar
    1 posts

    Posted 03 Jul 2012 Link to this post

    Hi Anuj,
    check out the following video demonstrating how to examine Frames in the DOM Explorer:
    http://screencast.com/t/PFXReeLFCOs

    You need to examine the frame in your own app and make sure the Frame in the Elements Explorer is configured accordingly to the frame found in the app.

    Also, keep in mind that Frames also need to be taken into account when using BaseURL (see screenshot).

    If you're still unable to make progress on this: the only alternative might be to go into a screensharing session where I walk you through configuring the frame.

    All the best,
    Stoich
    the Telerik team
    Quickly become an expert in Test Studio, check out our new training sessions!
    Test Studio Trainings
Back to Top