This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Excecution not working in Chrome

2 Answers 55 Views
General Discussions
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Steve
Top achievements
Rank 1
Steve asked on 21 May 2012, 11:35 AM
I have Test Studio standalone trial 2012.1.411.0 installed on my desktop (Windows 7) and it also installed the VS plugin, and can record and execute tests across all 4 supported browsers.

However, I installed the same version on Windows Server 2008 (without the VS plugin) and cannot get Chrome to execute any tests, it just hangs with "Preparing browser for automation..."

I've checked that the Chrome Extension is installed and it is Enabled and I've configured the browser.
When I checked for the registry entry at the bottom of this page, it wasn't there:
http://www.telerik.com/automated-testing-tools/support/documentation/user-guide/troubleshooting_guide/test-execution-problems/chrome/cannot-execute-in-chrome.aspx

I imported the reg entry and rebooted the server but Chrome will still not execute a simple test.

Is there anything else I can try?

Thanks,
Steve


2 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Accepted
Steve
Top achievements
Rank 1
answered on 21 May 2012, 12:44 PM
I'm using Chrome 19 and it seems there's a known issue:
http://www.telerik.com/automated-testing-tools/community/forums/test-studio/general-discussions/test-playback-issue---system-timeoutexception.aspx

I downloaded the latest internal build 2012.1.518.0 which fixed the issue.
0
Anthony
Telerik team
answered on 21 May 2012, 02:49 PM
Hello Steve,

We're glad you resolved the issue. Please contact us again if you have further questions.l

All the best,
Anthony
the Telerik team
Quickly become an expert in Test Studio, check out our new training sessions!
Test Studio Trainings
Tags
General Discussions
Asked by
Steve
Top achievements
Rank 1
Answers by
Steve
Top achievements
Rank 1
Anthony
Telerik team
Share this question
or