This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Difficulties with IE9 recording and playback

1 Answer 14 Views
General Discussions
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Andy
Top achievements
Rank 1
Andy asked on 02 Oct 2012, 10:09 AM
Hi,

I am having difficulties with forms testing with Telerik and IE9.  I am on IE 9.0.8112.1642.

First of all, using the tab key between fields seems to be really hit and miss, and the subsequent playback is populating the wrong fields on replay.  This is partially overcome by only using point and click into fields - am I better off regressing to IE8?  I have tried (several times) to recalibrate the browser, which the application reports as being successful but doesn't seem to help.   Should I be looking to calibrate the browser manually instead?

I have replicated the same problem on a public site and have zipped up the test files (attached).

Your suggestions would be appreciated.

Andy

1 Answer, 1 is accepted

Sort by
0
Ivaylo
Telerik team
answered on 05 Oct 2012, 11:45 AM
Hello Andy,

Please excuse me for the delayed reply.
I am sorry to hear you are experiencing this issue. Please note that it is not best practice to record your tests and use the tab key, you have figured it our already that it is better to point and click into the fields. Please proceed that way in order to record your tests. 
I've logged a bug which you can keep track and vote for using this public URL.

Thank you for your cooperation and understanding regarding this matter.

Kind regards,
Ivaylo
the Telerik team
Are you enjoying Test Studio? We’d appreciate your vote in the ATI automation awards.
Vote now
Tags
General Discussions
Asked by
Andy
Top achievements
Rank 1
Answers by
Ivaylo
Telerik team
Share this question
or