This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

CRM 2011 not loading all elements in DOM explorer after upgrade to 2013.2.1327.0

7 Answers 132 Views
General Discussions
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Peter
Top achievements
Rank 1
Peter asked on 11 Feb 2014, 09:59 AM
Hi,

After upgrading from version 2013.1.509.0 to 2013.2.1327.0 I'm experiencing the following issue:
The DOM explorer is not showing all iframes inside the page of Microsoft Dynamics CRM 2011. I attached a side-by-side comparison with the IE developer toolbar DOM explorer and highlighted the regarding section.
This is a major problem, since now all of my tests are failing!

This was working fine with the previous version I was using.

We are using CRM 2011 with rollup update 11 (at this time it's not possible to update to a newer rollup update version).

Please advise on how to solve this.

Thanks in advance.

7 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Accepted
Cody
Telerik team
answered on 12 Feb 2014, 07:33 PM
Hello Peter,

This is an issue we found and fixed shortly after 2013.2.1327 was released. You can download a custom build that contains a fix for this from this link.

Regards,
Cody
Telerik
The New Release of Telerik Test Studio Is Here! Download, install,
and send us your feedback!
0
Peter
Top achievements
Rank 1
answered on 12 Feb 2014, 11:45 PM
Hello Cody,

Thank you for the new build. This solves the problem!
0
Cody
Telerik team
answered on 13 Feb 2014, 03:38 PM
Hello Peter,

Glad to hear it! Thank you for the update.

Regards,
Cody
Telerik
The New Release of Telerik Test Studio Is Here! Download, install,
and send us your feedback!
0
Shuji
Top achievements
Rank 1
answered on 22 Apr 2014, 04:15 PM
Hi,

I'm currently using the latest version of Telerik Test Studio on Dynamics CRM 2011.
I have the same issue the original poster describes.

I wanted to try out the custom build that Code provided, but the down link is no longer valid.
Could you please update the link to the custom build? I would like to try it out.
Thanks in advance.

Kind Regards,
Shuji
0
Cody
Telerik team
answered on 22 Apr 2014, 05:31 PM
Hello Shuji,

That particular custom build is no longer available. The good news is that the fix has been incorporated into all of our latest internal builds plus our latest official release, 2014.1.410. You're welcome to download one of those and try it.

Regards,
Cody
Telerik
 
The New Release of Telerik Test Studio Is Here! Download, install,
and send us your feedback!
0
Shuji
Top achievements
Rank 1
answered on 23 Apr 2014, 05:17 PM
Hi Cody,

Thanks for helping me out.
The latest internal build solved the issue for me.

Kind Regards,
Shuji
0
Cody
Telerik team
answered on 23 Apr 2014, 10:52 PM
Hi,

Glad to hear it! And thank you for the update.

Regards,
Cody
Telerik
 
The New Release of Telerik Test Studio Is Here! Download, install,
and send us your feedback!
Tags
General Discussions
Asked by
Peter
Top achievements
Rank 1
Answers by
Cody
Telerik team
Peter
Top achievements
Rank 1
Shuji
Top achievements
Rank 1
Share this question
or