Cannot Execute Script with Safari

2 posts, 1 answers
  1. James
    James avatar
    7 posts
    Member since:
    Aug 2011

    Posted 26 Aug 2011 Link to this post

    I'm trying to execute a recorded script using Safari.  When I try to execute it against my test site, I get http://localhost:XXXXX/WebUI?XXXXXXXXX appearing in the URL and a message "Preparing browser for automation..."  The test times out before anything else happens.  I had a similar issue with Firefox, but I was able to resolve it by setting my browser to auto-detect connection settings.  I did this for Safari as well, but the issue still occurs.  I also turned off pop-up blocker in Safari based on something else I read here in the forums, but it did not make a difference.

    Safari version I'm using: 5.1 (7534.50)
    WebUI Extension version: 2011.1.609 {this is the only extension I have installed and it is enabled}


    Any help would be appreciated as my scripts work in IE, Firefox, & Chrome.  We'd like to get Safari working as well.

    James
  2. Answer
    Anthony
    Admin
    Anthony avatar
    19 posts

    Posted 26 Aug 2011 Link to this post

    Hi James,

    It seems you are currently running Test Studio version 2011.1.712. This can be verified on the Help tab in the lower left corner of the Standalone version or under "Help > About Microsoft Visual Studio" in our VS plugin.

    We included support for Safari 5.1 in a later version, so please download our latest internal build, version 2011.1.825. This is available for download on the "Your Account" page on www.telerik.com under the Internal Builds Downloads section. Here is a direct link.

    Best wishes,
    Anthony
    the Telerik team
    Vote for Telerik Test Studio at the Annual Automation Honors Voting!
Back to Top