This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Custom filtering not working

2 Answers 17 Views
Filter
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Naresh
Top achievements
Rank 1
Naresh asked on 18 Sep 2014, 06:53 AM
For Custom filtering it is only working for "No filter" option. and for any other option e.g. "EqualTo" it is not even postbacking sometime.

I am attaching my sorted list (which is according to filter options) to grid.But it is still showing  except "No filter".i.e. all over inconsistant behaviour is there. 

I am using "ItemCommand" Event. and binding all data in "needDatasource" event.

2 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Naresh
Top achievements
Rank 1
answered on 18 Sep 2014, 06:55 AM
Please replace attached files with .cs and .aspx as i have converted them to jpg axtension for attachment
0
Kostadin
Telerik team
answered on 22 Sep 2014, 03:06 PM
Hello Suryakumar,

I would recommend you to examine the following help article which elaborates more on the scenario which you are trying to achieve.
Custom Option for Filtering

I noticed that in your project you simply reduce the filter options but you did not handle the custom filtering. Generally you need to create a new filter expression and apply it to the grid. 

Regards,
Kostadin
Telerik
 

Check out the Telerik Platform - the only platform that combines a rich set of UI tools with powerful cloud services to develop web, hybrid and native mobile apps.

 
Tags
Filter
Asked by
Naresh
Top achievements
Rank 1
Answers by
Naresh
Top achievements
Rank 1
Kostadin
Telerik team
Share this question
or