This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Web Application Slow on page load in IE 8

1 Answer 57 Views
General Discussions
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Samuel Averbach Junior
Top achievements
Rank 1
Samuel Averbach Junior asked on 21 Jun 2010, 06:14 PM
Good Morning.

I'm having a problem with web apps telerik based and internet explorer 8.

On page load, the internet explorer hangs for a few seconds and after,  it loads fine.

I have applied  all best practices recommended for you but not works.

The problem occurs on your website too, bellow a URL where the problem occurs.
http://demos.telerik.com/aspnet-ajax/grid/examples/programming/webmailgrid/defaultcs.aspx


Regards,
Fabio.

1 Answer, 1 is accepted

Sort by
0
Radoslav
Telerik team
answered on 24 Jun 2010, 02:57 PM
Hello Samuel,

I tried to reproduce the described issue but to no avail. Could you please provide us a URL where we could reproduce the described issue.
Additionally on the following link I attached a simple video which demonstrates the loading of the following online demo, however the RadGrid is loaded as expected and there is not any delay.

Best wishes,
Radoslav
the Telerik team
Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
Tags
General Discussions
Asked by
Samuel Averbach Junior
Top achievements
Rank 1
Answers by
Radoslav
Telerik team
Share this question
or