This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Validation controls on edit template

4 Answers 73 Views
Grid
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Andy Green
Top achievements
Rank 2
Andy Green asked on 27 Apr 2009, 07:48 AM
OK here's what I have:

A nested RadGrid, on the nested grid an Edit form Template, on the template a RadDatePicker, which has a required field Validator attached to it. I also have 2 other Rad Text boxes with Validator controls.

Here's what is happening, I load the web page, click to view the second grid, click to add new, and the calendar popup doesn't work, no pop up, no error message nothing. If I try to submit the page, the validators fire and show the warnings, now the calendar control works OK.

Andy Ideas?

Andy

4 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Andy Green
Top achievements
Rank 2
answered on 29 Apr 2009, 07:03 AM
This is a RadAjaxManager issue. And was not only restricted to the calendar control, the drop downs wouldn;t drop either.

I was luck enough to get an error message which read -

Error. Sys.ScriptLoadFailedException: The script '/Expert/ScriptResource.axd? d=some string could not be loaded code 0

When I removed the Manager control the validation & controls all worked.

All in all not having much sucsess with this Ajax stuff, nothing has worked so far as I want it to.

Andy
0
Georgi Krustev
Telerik team
answered on 29 Apr 2009, 01:12 PM
Hello Andy,

Unfortunately I could not reproduce this issue. I created a test project in my attempt to recreate the abnormality explained so far. I used the latest official build of RadControls. I've attached my sample web site project to this support thread. Please examine it and tell me if I am missing something.

Best wishes,
Georgi Krustev
the Telerik team

Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
Check out the tips for optimizing your support resource searches.
0
Andy Green
Top achievements
Rank 2
answered on 29 Apr 2009, 01:31 PM
I have this live - happy to email the url and login details for you to take a look if you have the time.

Andy
0
Georgi Krustev
Telerik team
answered on 29 Apr 2009, 03:56 PM
Hello Andy,

If I understand correctly the problem still persists. If this is the case I will suggest you to open regular support ticket on this matter and point it to this forum thread. Thus we can progress in our investigation faster and provide you a proper solution/fix for this issue.

All the best,
Georgi Krustev
the Telerik team

Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
Check out the tips for optimizing your support resource searches.
Tags
Grid
Asked by
Andy Green
Top achievements
Rank 2
Answers by
Andy Green
Top achievements
Rank 2
Georgi Krustev
Telerik team
Share this question
or