This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Sub menu style issue in IE 10

2 Answers 23 Views
Menu
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Matt
Top achievements
Rank 1
Matt asked on 29 Aug 2013, 04:01 PM
I'm using the Q1 2013 version of RadControls and I'm having an issue with the sub-menus in the RadMenu not being aligned properly in IE 10. IE 10 is running in IE 10 browser mode and standard document mode.

I've noticed (from browsing these forums) there seems to be an issue with RadMenus, IE10, and iframes but I'm not sure if this is related.  I'm not getting any errors loading a resource file. Everything on the page below the RadMenu is in an iframe.

I attached a screenshot of the problem.

2 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Kate
Telerik team
answered on 30 Aug 2013, 07:20 AM
Hello Matt,

I tested our on-line demos here in IE10 browser but I was not able to get the appearance of the RadMenu that you describe. Therefore it would be very useful for us if you can provide the code that you are using so we can replicate the issue from our side and check what might be causing it. 

Regards,
Kate
Telerik
If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to the blog feed now.
0
Matt
Top achievements
Rank 1
answered on 30 Aug 2013, 01:19 PM
So, I found that the menu was being built programatically and all sub menu items were getting set with a width of 100px. For some reason, this would still looked fine in older versions of IE. So, I just removed the code setting the fixed width on the sub menu items - this resolved the issue.
Tags
Menu
Asked by
Matt
Top achievements
Rank 1
Answers by
Kate
Telerik team
Matt
Top achievements
Rank 1
Share this question
or