This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Re-enable loading template

7 Answers 44 Views
Grid
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Bayernfan
Top achievements
Rank 1
Bayernfan asked on 22 Sep 2008, 09:38 AM
Hi,

I have 2 grids, one business grid and one details grid. After entering in insert mode the grid does not have any loading template. Is there a way to re-enable this loading template like in edit mode ?

Thanks,
B

7 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Yavor
Telerik team
answered on 25 Sep 2008, 05:45 AM
Hello Bayernfan,

Can you please elaborate on the issue that you are facing? Is it that the loading panel is shown on edit, but not on insert? Or does the insert operation permanently break the loading panel?

Best wishes,
Yavor
the Telerik team

Check out Telerik Trainer, the state of the art learning tool for Telerik products.
0
Bayernfan
Top achievements
Rank 1
answered on 25 Sep 2008, 03:09 PM
Hi,
    Thanks the response!
My problem is that the loading panel is shown on edit mode, but not on insert mode. I want to show the loading panel in both cases.

Thanks
B
0
Yavor
Telerik team
answered on 26 Sep 2008, 06:06 AM
Hello Bayernfan,

If the control is prorly ajaxified, the loading panel should be shown in both cases. To further investigate the issue, you can open a formal support ticket, and send us a small project sample, demonstrating the case.
We will review it locally, and advise you further.

All the best,
Yavor
the Telerik team

Check out Telerik Trainer, the state of the art learning tool for Telerik products.
0
Bayernfan
Top achievements
Rank 1
answered on 26 Sep 2008, 08:27 AM
Hi Yavor,

Here is a sample project where you can investigate my problem.
There is a dropdown what should postback after select. In edit mode the loading panel is shown, but in insert mode nothing happens.

http://bayernfan.net/TestForTelerik.zip

Thanks for the help.
Regards,
B
0
Yavor
Telerik team
answered on 29 Sep 2008, 12:09 PM
Hi Bayernfan,

I reviewed the code, and noticed that the grid is not properly populated. One possible way is demonstrated in the code sample here. Give this suggestion a try and let me know if this alleviates the issue.

Sincerely yours,
Yavor
the Telerik team

Check out Telerik Trainer, the state of the art learning tool for Telerik products.
0
Bayernfan
Top achievements
Rank 1
answered on 30 Sep 2008, 07:08 AM
Hi ,
Thanks for a reply. What you sent it 2008 controls and what I use it somebody else. What is needed I change in my code?

Thanks
B
0
Yavor
Telerik team
answered on 02 Oct 2008, 11:09 AM
Hi Bayernfan,

The version with the classic suite of controls is available in the following location.
I hope this gets you started properly.

Kind regards,
Yavor
the Telerik team

Check out Telerik Trainer, the state of the art learning tool for Telerik products.
Tags
Grid
Asked by
Bayernfan
Top achievements
Rank 1
Answers by
Yavor
Telerik team
Bayernfan
Top achievements
Rank 1
Share this question
or