RadUpload disappears in Firefox

Thread is closed for posting
3 posts, 0 answers
  1. Quang
    Quang avatar
    4 posts
    Member since:
    Feb 2008

    Posted 25 Feb 2008 Link to this post

    Has anyone encountered any issues with the RadUpload control in Firefox 2.0?  When a user clicks on the Browser's refresh button, the RadUpload UI control disappears and writes html to the page. Thanks.
  2. Ubong
    Admin
    Ubong avatar
    328 posts

    Posted 26 Feb 2008 Link to this post


    Hi Quang,

    I was unable to reproduce this problem in a sample application and also just replied your ticket on this reported issue.
    Are you also able to reproduce this in our online examples here: http://www.telerik.com/demos/aspnet/prometheus/Upload/Examples/UsingTargetFolder/DefaultCS.aspx ?
    If the problem still persists, as requested in the ticket, we will need you to send us a sample app in your support ticket that reproduces this behaviour in Firefox.
    Looking forward to hearing from you.


    Greetings,
    Ubong
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions at the new Telerik Support Center
  3. Quang
    Quang avatar
    4 posts
    Member since:
    Feb 2008

    Posted 26 Feb 2008 Link to this post

    Good morning Ubong, thanks for the update. After hours of testing and re-testing, I found the source of the error.  It looks like the RadUpload control cannot function and co-exist when you implement the MaintainScrollPositionOnPostback property at the page, or web.config level.  After I removed the property, the RadUpload control properly rendered on the page.  I did noticed that the Skins from time-to-time would disappear.  I had to implement the Rad Ajax Css Style Manager to address this issue.
Back to Top