This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Radhtmlfield not showing bulletlist

2 Answers 136 Views
WebParts for SharePoint
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Vishal
Top achievements
Rank 1
Vishal asked on 01 Jul 2008, 08:52 AM
Hi,

i use the radhtmlfield in of of my Moss Pagelayouts for WCM, but when i try to add a bullet list and publish the site i dont see the bullets?

I read several posts here, also something about the newlineBr property etc.., but i'm failry new to this and dont know if this also is a solution to my problem.

And if so where do i edit this property...

Thanks in advance for the help..

2 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
George
Telerik team
answered on 02 Jul 2008, 12:24 PM
Hi Vishal,

I tested the scenario on my side and everything worked fine. Could you please open a support ticket and give us more information about your exact scenario - reproduction steps, browser version,  test html, screenshots?

Please find attached a sample video that demonstrates my test.

Sincerely,
George
the Telerik team

Instantly find answers to your questions at the new Telerik Support Center
0
Vishal
Top achievements
Rank 1
answered on 02 Jul 2008, 12:28 PM
Hi George,

well the problem was that the site's css i was using was overriding the <ul> <li> tags..

So with a quick fix i finally got the bullets to work...


thanks for the reply though...

regards,
Vishal

Tags
WebParts for SharePoint
Asked by
Vishal
Top achievements
Rank 1
Answers by
George
Telerik team
Vishal
Top achievements
Rank 1
Share this question
or