This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

RadEditor in List items installation: missing commands in ribbon

2 Answers 20 Views
WebParts for SharePoint
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Roger Roch
Top achievements
Rank 1
Roger Roch asked on 03 Sep 2014, 02:31 PM
Hello,

We have installed Telerik UI for ASP.NET Ajax (Telerik_Web_Parts_For_Sharepoint2010_2014_2_724_Trial.msi) and configured our SharePoint 2010 to use the RadEditor in List items as it is described here. We also performed an IISreset. Still a simple text box appears (see attached screen capture) instead of the full ribbon as shown into the demo. Note that the RadEditor WebPart works fine.

Could you please help us in understanding the missing configuration?

Regards,
Roger.

2 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Accepted
Marin Bratanov
Telerik team
answered on 03 Sep 2014, 02:48 PM

Hi Roger,

It seems that the Accessible UI feature of the RadEditor has been enabled, so you simply need to disable it. It is located in the same place where the WCM/ListItems editing features are. You can find larger screenshots in the beginning of this article: http://www.telerik.com/help/aspnet-ajax/moss-sp2010-using-radeditor-in-web-content-management-scenario.html.


Regards,

Marin Bratanov
Telerik
 

Check out the Telerik Platform - the only platform that combines a rich set of UI tools with powerful cloud services to develop web, hybrid and native mobile apps.

 
0
Roger Roch
Top achievements
Rank 1
answered on 03 Sep 2014, 03:18 PM
Got it! It works now. Thanks for your help.

Roger.
Tags
WebParts for SharePoint
Asked by
Roger Roch
Top achievements
Rank 1
Answers by
Marin Bratanov
Telerik team
Roger Roch
Top achievements
Rank 1
Share this question
or