This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

RadEditor does not work inside an IFrame

5 Answers 133 Views
Editor
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
al
Top achievements
Rank 1
al asked on 02 Jun 2008, 11:37 AM
Hello,
RadEditor does not work inside an IFrame.
Do we have a fix for this plz?


Thx in advance.

5 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Rumen
Telerik team
answered on 02 Jun 2008, 12:05 PM
Hi Al,

I tried to reproduce the reported problem, but unfortunately to no avail. You can see my test in the attached video. Am I missing something?

Please, provide more information about your scenario and steps how to reproduce the problem. If possible, open a support ticket and send a sample working project that demonstrates the problem.


All the best,
Rumen
the Telerik team

Instantly find answers to your questions at the new Telerik Support Center
0
Hanno
Top achievements
Rank 1
answered on 04 Aug 2008, 02:39 PM
Hi

I also have a problem with the RadEditor in an Iframe. We have a a page with two Iframes: The top Iframe is used for a banner in an administration screen, while the bottom iframe is used, either for the administrative pages, or viewing the website.

The website contain RadEditors. The Editors work fine.

However, when we load the administration screen, the top navigation bar disappears for a split second. Most of the time it reappears again, but sometimes, it doesn't.

By using a process of elimination, I've eliminated the banner or the administrative pages as the source of the problem, leaving only the web page. By systematically deleting code from the web page, I narrowed it down to the radeditor.  I think I should also mention that we had 3 rad editors on that page.

The problem started when we upgraded from RadControls 2007 Q3 to RadControls 2007 Q3 v2.
0
Hanno
Top achievements
Rank 1
answered on 04 Aug 2008, 02:49 PM
I noticed that the RadEditor uses Iframes. I would guess that this is a ".parent" issue in some of the javascript files of the Rad Editor.
0
Rumen
Telerik team
answered on 07 Aug 2008, 01:55 PM
Hi Hanno,

Could you please isolate the problem in a sample fully working project and send it to us for research? Once we are able to reproduce the problem on our side, we will be able to provide a solution or explanation what is causing the problem.

Looking forward to hearing from you,
Rumen
the Telerik team

Check out Telerik Trainer, the state of the art learning tool for Telerik products.
0
Hanno
Top achievements
Rank 1
answered on 08 Aug 2008, 07:05 AM
Gee, that's a tall order, the application is rather big. But, when I get time, I'll try to replicate the problem in a smaller test app.

Regards.
Tags
Editor
Asked by
al
Top achievements
Rank 1
Answers by
Rumen
Telerik team
Hanno
Top achievements
Rank 1
Share this question
or