RadControl lost the styel, and not functional properly

2 posts, 0 answers
  1. Saed
    Saed avatar
    1 posts
    Member since:
    Sep 2013

    Posted 30 Sep 2013 Link to this post

    Dear Support;

    few of our users faced some issues on their machine when they open a page with RadControls, suddenly they suffered from control behaviors,

    For example DatePicker suddenly don't have the icon used to click to get the pop up window, also the dropdown menu lost the look, and the HTMLeditor lost the formatting bar. which is causing not to be able to enter any data.

    This only happened to some users last week, i tried from other machine it is working perfectly, i have a feeling it is a patch or some  policy change on these machine that caused this, but couldn't understand what really went wrong.

    Thanks

                      

     

  2. Ianko
    Admin
    Ianko avatar
    1940 posts

    Posted 03 Oct 2013 Link to this post

    Hi Saed,

    Currently I can only make assumptions on what the problem could be. From the provided information I am unable to reproduce the problem on my end and because of that I cannot suggest any possible solution.

    It would be helpful if you could prompt the users to share information about:
    • The exact steps leading to the problem;
    • What is their operating system?
    • The used browser and its version;
    • If IE is used, is it set to quirks, compatibility or standards mode?

    Additionally I would also need some details related to the Web Application, like:

    • The used RadControls version;
    • The used products on the page and their setup; 
    • Details of implemented Client-side customization, if there are any.

    I am looking forward to your reply.

    Regards, Ianko
    Telerik
    If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the RadControls for ASP.NET AJAX, subscribe to the blog feed now.
Back to Top