RadChart Q1 2009 upgrade gives design time error

Thread is closed for posting
5 posts, 0 answers
  1. Zach
    Zach avatar
    18 posts
    Member since:
    Jan 2006

    Posted 12 Mar 2009 Link to this post

    Today I upgraded to the new Q1 2009 release, and now only on the RadChart, I am getting the error outlined in this blog post:
    http://blogs.telerik.com/blogs/09-03-06/Meet_Telerik_Web_Design_dll.aspx

    Even though I am running VS 2008 SP1, I do get that error and I have tried the resolutions outlined there, but I still get the error.
  2. Gary
    Gary avatar
    21 posts
    Member since:
    Feb 2008

    Posted 12 Mar 2009 Link to this post

    Same here, damn thing runs, but I get the same error at design time.
  3. Gary
    Gary avatar
    21 posts
    Member since:
    Feb 2008

    Posted 13 Mar 2009 Link to this post

    Is anybody there?
  4. Ves
    Admin
    Ves avatar
    2927 posts

    Posted 13 Mar 2009 Link to this post

    Hi,

    Indeed, it seems we introduced this issue with the Q1 2009 release. A fix is already available -- you can download the trial version attached to this message or open a formal support ticket if you need a dev version.

    Sorry for the inconvenience.


    Best regards,
    Manuel
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Check out the tips for optimizing your support resource searches.
  5. Zach
    Zach avatar
    18 posts
    Member since:
    Jan 2006

    Posted 18 Mar 2009 Link to this post

    I can confirm this works as expected now in the 2009.1.318.35 internal build.
Back to Top