This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Problem in databinding

1 Answer 61 Views
Chart (Obsolete)
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Vish
Top achievements
Rank 1
Vish asked on 13 Aug 2008, 03:05 PM
Hi,

I am binding and displaying the chart in a grid views row command.In alternate times the chart displays "There is no or empty series".

ie: First time when I clicks chart shows the data, but second  it shows as "There is no or empty series", third time again the graph displays data, I have seen in debug mode also, it binds the data source.

Hope the problem is clear, what can I do to solve it ?

Regards
Vishwanath

1 Answer, 1 is accepted

Sort by
0
Ves
Telerik team
answered on 15 Aug 2008, 10:09 AM
Hi Vishwanath YR,

I am afraid we are not aware of such problem with RadChart. Please, find attached a sample page which works as expected. You can see RadChart databound on RowCommand of a gridview. Give it a try and let us know if it works fine for you.

You can put another gridview next to the chart and populate it in the same manner as the chart. If it turns out that the second gridview shows the data, while RadChart shows its empty series message, please send us a small sample which reproduces this behavior. As soon as we debug it locally, we will be able to provide further assistance.

Best regards,
Ves
the Telerik team

Check out Telerik Trainer, the state of the art learning tool for Telerik products.
Tags
Chart (Obsolete)
Asked by
Vish
Top achievements
Rank 1
Answers by
Ves
Telerik team
Share this question
or