This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Painfully slow page-load times on this forum

2 Answers 29 Views
Grid
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Carl
Top achievements
Rank 1
Carl asked on 20 Nov 2008, 08:39 PM
I'm accessing this RadGrid forum using an Internet Explorer browser from a workstation at my location in California.

Page-load times on this forum have become so painfully slow that the forum is almost impossible to use.

It's NOT my browser, nor my internect connection, because I can access other forums at other company web sites just fine without any problem.

So please Telerik people, do what you can to fix up your site because it does not inspire confidence.....

2 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Kaloyan Simeonov
Telerik team
answered on 21 Nov 2008, 03:20 PM
Hi Carl,

We had unexpected issues with our forums performance, but we have already fixed them. We are sorry for the temporary inconvenience. If any other section of our site seems slow for you, please don't hesitate to contact us again. We deeply appreciate your feedback!

Best regards,
Kaloyan
the Telerik team

Check out Telerik Trainer, the state of the art learning tool for Telerik products.
0
Carl
Top achievements
Rank 1
answered on 21 Nov 2008, 05:45 PM
Everything on the Forum seems to be working much much faster today. Great improvement! Thanks for fixing the problem.

Tags
Grid
Asked by
Carl
Top achievements
Rank 1
Answers by
Kaloyan Simeonov
Telerik team
Carl
Top achievements
Rank 1
Share this question
or