Mouse over image not display for first root menu

3 posts, 0 answers
  1. sathish venkat
    sathish venkat avatar
    27 posts
    Member since:
    Feb 2010

    Posted 14 Apr 2010 Link to this post

    hi

         i am using Rad menu control for my horizontal menu and i am using black css
    the issue is when mouse over the first root menu the hover image is not aligned properly please give me the solution for this issue
    i attached issue screenshot please refer
  2. Peter
    Admin
    Peter avatar
    6637 posts

    Posted 15 Apr 2010 Link to this post

    Hello sathish,

    Please, send us the code of your implementation along with any custom css styles and images. If you have a live url of the problem, you can send that as well.

    Regards,
    Peter
    the Telerik team

    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items.
  3. sathish venkat
    sathish venkat avatar
    27 posts
    Member since:
    Feb 2010

    Posted 15 Apr 2010 Link to this post

    Hi Peter,
        thank you for your reply i am using usercontrol and xml to achieve horizontal menu
    i have attached screen shots of my code please refer and please let me know the solution

    FYI: i am using Black_Menu.css and Menu images which is provided bu telerik

    CssFile: Black_Menu.css
    Images:rmSprite.png and rmvSprite.png
Back to Top