This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Menu malformed for a split second

1 Answer 8 Views
Menu
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Alex
Top achievements
Rank 1
Alex asked on 29 Aug 2014, 02:54 AM
I have a situation where RadMenu, sometimes, on page load shows completely malformed for a split second, after which it shows and works properly. It does not happen all the times, it is most pronounced on new page load (not from cache), but it may happen even when all resources are pulled from local cache.
The RadMenu item is actually inside a Table element, in an include file, used by multiple pages, yet this problem appears exclusively on one specific page

I have recorded the screen and extracted what the menu looks like at the split second when it is malformed. It is big enough to be annoying even though it does not happen all the times. I have also attached what it looks like when it is properly rendered, for comparison.

How do I go about finding what is causing the problem?

1 Answer, 1 is accepted

Sort by
0
Magdalena
Telerik team
answered on 01 Sep 2014, 12:04 PM
Hi Alex,

The issue seems like missing basic inbuilt CSS file. Could you please open a support ticket to be able to provide us with a sample project so we will be able to test it locally and find the reason of the issue?

Regards,
Magdalena
Telerik
 

Check out the Telerik Platform - the only platform that combines a rich set of UI tools with powerful cloud services to develop web, hybrid and native mobile apps.

 
Tags
Menu
Asked by
Alex
Top achievements
Rank 1
Answers by
Magdalena
Telerik team
Share this question
or