LoadOnDemand stops working, timeout?

3 posts, 0 answers
  1. Kalle
    Kalle avatar
    2 posts
    Member since:
    Dec 2008

    Posted 06 Jul 2011 Link to this post

    Hello!

    I am using a RadComboBox with automatic load on demand from an ObjectDataSource, using a "contains" filter to fetch matching records from the datasource. It works very well, with one exception. If I load the page, than leave it in the browser for ten minutes or so, and then try again, the combobox is stuck in the "loading" state, and stays there permanently. If I reload the page again, everything works fine again.

    I've tried upping the session timeout but that had no effect on the issue. I would be grateful for help on this.

    Best regards,
    Kalle
  2. Dimitar Terziev
    Admin
    Dimitar Terziev avatar
    1268 posts

    Posted 11 Jul 2011 Link to this post

    Hello Kalle,

    We are not familiar with such problem so in order to troubleshoot it, please try to provide us with more information on your particular implementation.

    Kind regards,
    Dimitar Terziev
    the Telerik team

    Register for the Q2 2011 What's New Webinar Week. Mark your calendar for the week starting July 18th and book your seat for a walk through of all the exciting stuff we will ship with the new release!

  3. Kalle
    Kalle avatar
    2 posts
    Member since:
    Dec 2008

    Posted 13 Jul 2011 Link to this post

    Hi!

    I think I have managed it on my own. Seems it had to do with the app pool recycling too often. I have increased the interval and now it seems fine.

    Best regards,
    Kalle
Back to Top