This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Icons missing in IE with RadWindow

1 Answer 68 Views
Grid
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Mark
Top achievements
Rank 1
Mark asked on 25 Jul 2019, 03:35 PM

Not sure if this is a RadWindow or RagGrid issue, but issue is affecting the RagGrid, however this issue is limited to viewing the page in Internet Explorer only (Chrome and Edge work). 

When I open a URL with a RadGrid in a RadWindow, the embedded icons (add, refresh, edit, delete, etc.) are not visible.  If I open the exact URL directly in the browser I see the icons.  I understand these images are actually fonts and there may be issues with these fonts in IE, but this only happens when the URL is displayed in a RadWindow.

Is there a solution or work-around?

1 Answer, 1 is accepted

Sort by
0
Rumen
Telerik team
answered on 26 Jul 2019, 09:07 AM

Hi Mark,

The problem is most likely related to the compatibility mode of IE, which is not supported since it forces the browser to render the HTML and CSS in IE7 mode. IE9+ is supported as per the browser support page.

You can see how to disable the Compatibility mode in this article:

Disable the Compatibility View mode of Internet Explorer.

Please test it and let me know how it goes.

Regards, Rumen
Progress Telerik

Get quickly onboarded and successful with your Telerik and/or Kendo UI products with the Virtual Classroom free technical training, available to all active customers. Learn More.
Tags
Grid
Asked by
Mark
Top achievements
Rank 1
Answers by
Rumen
Telerik team
Share this question
or