This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Error - WebConfig

2 Answers 16 Views
ToolTip
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Silderado
Top achievements
Rank 1
Silderado asked on 02 Oct 2008, 05:42 PM
Hi,
 
   I'm having trouble adapting the example of Load on Demand, this error occurring in WebConfig, what information I have to add to use the ToolTip?

2 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Silderado
Top achievements
Rank 1
answered on 03 Oct 2008, 12:41 AM
?
0
Svetlina Anati
Telerik team
answered on 03 Oct 2008, 10:55 AM
Hi Silderado,

It seems that the problem comes from having a different version of Telerik.Web.UI in the GAC but I will need some more information about the problem in order to  be able to help. Would you please provide the following information:

  1. When you open the demos, do you receive the error only for this online demo or for all the demos, too?
  2. Does the problem occur when you want to use the demo in a separate project or it occurs when opening the solution of our demos?
  3. Please provide a detailed explanation of your actions - what exactly you do, can you initially run the project, is the error thrown after you perform some actions on the page or at compilation time? 
Kind regards,
Svetlina
the Telerik team

Check out Telerik Trainer, the state of the art learning tool for Telerik products.
Tags
ToolTip
Asked by
Silderado
Top achievements
Rank 1
Answers by
Silderado
Top achievements
Rank 1
Svetlina Anati
Telerik team
Share this question
or