This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Doesnt display Images on server

6 Answers 71 Views
Grid
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
CarlosCisneros
Top achievements
Rank 1
CarlosCisneros asked on 16 Jul 2008, 03:55 PM
Hi.

I'm using a RadGrid, every thing works fine in my development computer, but I'm afraid it doesn't happen the same way when upload it into the server. On server it doesn't display CommandItem images and the icon to expand hierarchical table. Do you know why could this be happening?

6 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Iana Tsolova
Telerik team
answered on 18 Jul 2008, 01:44 PM
Hello Carlos,

Please vefiry that the images urls/src paths are set properly after uploading on sever and let us know how it goes.

Sincerely yours,
Iana
the Telerik team

Instantly find answers to your questions at the new Telerik Support Center
0
CarlosCisneros
Top achievements
Rank 1
answered on 18 Jul 2008, 02:15 PM
Hello Iana,

I verified that the images path is set properly, probably I didn't mention it but the images i'm not seeing are the onces that comes with Rad Controls, all custom images are viewable.

I could send you a screen shot, just let me know if you wold like me to send it to you.

Thanks for your time.
0
Accepted
Iana Tsolova
Telerik team
answered on 21 Jul 2008, 01:14 PM
Hello Carlos,

Could you please tell us more about your scenario:
  • Is your RadGrid using embedded resources or you have set the grid EnableEmbeddedSkins/EnableEmbeddedSripts to false? If yes, please verify that all the resources are available and accessible on the server.
  • Do you have RadFormDecorator or RadStyleSheetManager added to your page?
  • Check if the Telerik.Web.UI dll is the same on you local machine and on the server.

It would be helpful if you could provide us a live Url to your application. Thus we could investigate the problem and provide you a resolution.

Let us know if we could assist you further.

All the best,
Iana
the Telerik team

Instantly find answers to your questions at the new Telerik Support Center
0
CarlosCisneros
Top achievements
Rank 1
answered on 21 Jul 2008, 02:49 PM
Hello Iana.

I checked my application and let me tell you I'm not using EmbeddedSkin nor EmbeddedScript, I'm just using Skin but even using default skin it doesnt show images also the DLL is the same.

I'm using both RadFormDecorator and RadStyleSheetManager, i just tested without using RadFormDecorator and it worked, but this would create me another problem, I have several buttons and  I need to make them fit on the theme, how should i do this without the RadFormDecorator.


Thanks

0
Accepted
Sebastian
Telerik team
answered on 21 Jul 2008, 02:52 PM
Hello Carlos,

A possible approach would be to place the buttons which has to be decorated by RadFormDecorator inside decoration zones and leave the grid outside of these zones.

Best regards,
Stephen
the Telerik team

Instantly find answers to your questions at the new Telerik Support Center
0
CarlosCisneros
Top achievements
Rank 1
answered on 21 Jul 2008, 03:36 PM
Thanks for your help Stephen and Iana, now every thing is working just fine.
Tags
Grid
Asked by
CarlosCisneros
Top achievements
Rank 1
Answers by
Iana Tsolova
Telerik team
CarlosCisneros
Top achievements
Rank 1
Sebastian
Telerik team
Share this question
or