This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Deploying RadEditorMOSS.wsp

2 Answers 173 Views
Sharepoint Integration
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Brad Hinson
Top achievements
Rank 1
Brad Hinson asked on 21 Jul 2008, 04:02 PM
When running stsadm, I get the following error:

Object reference not set to an instance of an object.
RadEditorMOSS.wsp: The Solution installation failed.

I got the same error a while back when trying to install the MS fab 40 templates but was able to get around the issue by installing the core template. Does anyone know what the issue is here?

2 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
George
Telerik team
answered on 23 Jul 2008, 07:16 AM
Hi Brad,

This error is pretty generic and it could mean a number of things. First you need to verify that the currently logged in windows user has administrative rights on the machine/SharePoint server. Sometimes changing the date format from the default US English dd/MM/yyyy will produce the same error.

I suggest that you do a web search about this problem - stsadm addsolution and "Object reference not set to an instance of an object".

Sincerely,
George
the Telerik team

Instantly find answers to your questions at the new Telerik Support Center
0
Brad Hinson
Top achievements
Rank 1
answered on 23 Jul 2008, 05:03 PM
I wasn't logged in as the farm admin. That did the trick, thanks!
Tags
Sharepoint Integration
Asked by
Brad Hinson
Top achievements
Rank 1
Answers by
George
Telerik team
Brad Hinson
Top achievements
Rank 1
Share this question
or