Can't use built-in skin on Upload

Thread is closed for posting
3 posts, 0 answers
  1. Philip Senechal
    Philip Senechal avatar
    152 posts
    Member since:
    Apr 2008

    Posted 28 Jul 2008 Link to this post

    I had my RadUpload control skinned to use the WebBlue skin. It was working fine before I loaded the newest 2008.2 .dll files. Now the Select button does not bring up the file browser. If I add EnableFileInputSkinning=false to my control, it works fine. I thought it might be the FormDecorator control, so I removed that, but it still didn't work.

    Was a new bug introduced with the latest version that prevents skinning of the RadUpload control? Thanks.
  2. Erjan Gavalji
    Admin
    Erjan Gavalji avatar
    1455 posts

    Posted 29 Jul 2008 Link to this post

    Hi Philip,

    We changed the file input skinning model of RadUpload to avoid the problem you describe. It might be that we've missed covering some scenario. Is it possible for you to open a formal support ticket and send us your page along with any CSS files it uses?

    Once we find the problem we will do our best to have it fixed immediately.

    Kind regards,
    Erjan Gavalji
    the Telerik team

    Check out Telerik Trainer, the state of the art learning tool for Telerik products.
  3. Christopher Blickley
    Christopher Blickley avatar
    202 posts
    Member since:
    Jan 2004

    Posted 29 Jul 2008 Link to this post

    Same problem here using embedded skins.  I tried almost all the skins and I haven't found one that works yet.

    -Chris
Back to Top