Button Inside Window Style Issue

7 posts, 0 answers
  1. Rory
    Rory avatar
    159 posts
    Member since:
    Jul 2007

    Posted 05 Jan 2010 Link to this post

    Hello, Notice the buttons on your demo here show a white line on the right side anytime the page postsback.

    http://demos.telerik.com/aspnet-ajax/window/examples/clientsideevents/defaultcs.aspx?product=window
  2. Georgi Tunev
    Admin
    Georgi Tunev avatar
    7207 posts

    Posted 06 Jan 2010 Link to this post

    Hi Rory,

    I am not quite sure if I understand you correctly. On that demo there are no postbacks - it is all client-side code. I also tried the demo in IE and Firefox and didn't notice any problems.
    Could you please send some screenshots that show the problem? Also, please let me know what is the exact browser's version that you are using.



    Sincerely yours,
    Georgi Tunev
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
  3. Rory
    Rory avatar
    159 posts
    Member since:
    Jul 2007

    Posted 07 Jan 2010 Link to this post

    Hello,
    You are right its not posting back. Its any of the client methods like moving or closing the window. I've attached a screenshot look for the little white lines on your buttons and the window's border. Take Care. Happy 2010.
    I'm using: Windows XP and
    IE Version: 8.0.6001.18702
  4. Georgi Tunev
    Admin
    Georgi Tunev avatar
    7207 posts

    Posted 12 Jan 2010 Link to this post

    Hi Rory,

    I tested the page in the same environment (Windows XP, IE8) but as you can see from the attached screenshot, I was not able to reproduce the problem. I also tested with different IE8 browser modes (IE8 compatibility view, standards view, quirks etc.) but still to no avail.
    Do you get the same problem if you open the site from another machine? Also do you experience such problem in a real scenario, or you only see it on our demos? If you have an application where this issue could be reproduced, please send it to us and we will check it.


    Sincerely yours,
    Georgi Tunev
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
  5. Kevin Williams
    Kevin Williams avatar
    6 posts
    Member since:
    Dec 2004

    Posted 15 Apr 2010 Link to this post

    I'm having the same issue here - any resolutions?
  6. Georgi Tunev
    Admin
    Georgi Tunev avatar
    7207 posts

    Posted 21 Apr 2010 Link to this post

    Hi Kevin,

    Try setting width to the button - this should help.


    Sincerely yours,
    Georgi Tunev
    the Telerik team

    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items.
  7. Georgi Tunev
    Admin
    Georgi Tunev avatar
    7207 posts

    Posted 21 Apr 2010 Link to this post

    Hi Kevin,

    Just a quick followup as I missed something in my reply. This problem occurs if you have some zoom set in IE (even 105% zoom would cause such problem). In this case, setting a fixed width for the button helps.


    Kind regards,
    Georgi Tunev
    the Telerik team

    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items.
Back to Top