This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Visual Style Builder Broken

8 Answers 91 Views
Visual Style Builder
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Trent Jones
Top achievements
Rank 1
Trent Jones asked on 31 Aug 2009, 03:43 PM
The Visual Style Builder appears to be broken.  I've tried both IE and firefox and they are both throwing the same errors.  Anyone else having trouble?

8 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Schlurk
Top achievements
Rank 2
answered on 31 Aug 2009, 09:01 PM
I actually used it earlier today and it was fine, just did a simple one when I read your post and it seemed fine as well. What exactly are you doing - and what error is it giving you? Perhaps a list of steps would help to make sure that someone can attempt to replicate it would be the best.
0
Trent Jones
Top achievements
Rank 1
answered on 31 Aug 2009, 09:07 PM
0
Dimo
Telerik team
answered on 01 Sep 2009, 06:57 AM
Hello Trent,

I followed the steps and did not have any problems.

In theory, such errors can occur if the browser does not manage to load and parse the website's script resources. If the problem persists, please try clearing the browser cache and cookies and restarting the browser.

Let us know how it goes.

Greetings,
Dimo
the Telerik team

Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
0
Trent Jones
Top achievements
Rank 1
answered on 01 Sep 2009, 02:40 PM
It appears to be broken for everyone in my office.  So the company firewall or something must be blocking a file or two.  Firebug shows everything downloading fine though.  I was able to use it from home thanks.
0
Bill
Top achievements
Rank 2
answered on 22 Sep 2009, 09:54 PM
I can't get it to work either - It keeps telling me to upgrade my browser....  I have IE 8.0.6001.18702....
0
Alex Gyoshev
Telerik team
answered on 23 Sep 2009, 09:00 AM
Hello Bill,

The issue seems different than the one Trent experienced. Do you have Silverlight installed? We couldn't reproduce the problem locally (screenshot attached).

Best wishes,
Alex
the Telerik team

Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
0
Bill
Top achievements
Rank 2
answered on 23 Sep 2009, 04:36 PM
Yes - Silverlight 3.0 is installed and your radcontrols for silverlight demo runs fine on this machine.

I still get a box in the middle of the page saying:

"System requirements not met

The Visual Style Builder requires a modern browser.

You can either upgrade internet explorer, or try firefox for better
experience on javascript-rich applications, such as this. "


How do I attach a screen shot to one of these messages?

Oddly enough it does seem to run - I just get this error message after every page update.
0
Alex Gyoshev
Telerik team
answered on 01 Oct 2009, 01:18 PM
Hi Bill,

This is a really odd scenario, indeed. I tried it out on several IEs (7, 8, compatibility modes, windows xp & 7), but couldn't reproduce it. Do you experience it when you use Firefox? Do you have a custom user agent set?

The check that triggers the message is the following javascript:
if ($telerik.isIE && Sys.Browser.version < 7) {

If everything else fails, I will introduce a "suppress messages" link next week - just let me know.

All the best,
Alex
the Telerik team

Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
Tags
Visual Style Builder
Asked by
Trent Jones
Top achievements
Rank 1
Answers by
Schlurk
Top achievements
Rank 2
Trent Jones
Top achievements
Rank 1
Dimo
Telerik team
Bill
Top achievements
Rank 2
Alex Gyoshev
Telerik team
Share this question
or