This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Unlink command remains disabled for images in RadEditor

2 Answers 22 Views
Editor
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Khushboo
Top achievements
Rank 1
Khushboo asked on 17 Aug 2015, 07:13 AM

Hi,

We have upgraded our Telerik RadEditor to 2015.2.729.45 version.

We are facing one issue as mentioned below:

When link is given to any image or text, Unlink command should get enabled. But it gets enabled for text only while remains disabled for images. 

I am able to reproduce this issue in Telerik demos - http://demos.telerik.com/aspnet-ajax/editor/examples/overview/defaultcs.aspx

To get a better understanding, please refer to the following video:
http://screencast.com/t/xHgru58pzKL

Can you please look into this ?

 

Thanks,
Khushboo

2 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Khushboo
Top achievements
Rank 1
answered on 18 Aug 2015, 10:30 AM

Hello,

Is there any update on this ?

 

Regards,
Khushboo

0
Vessy
Telerik team
answered on 19 Aug 2015, 03:17 PM
Hi Khushboo,

Thank you for reporting this issue to us. I managed to reproduce is and can confirm that this is a regression bug in RadEditor. It is now logged into our bug tracking system and you can track its progress here: http://feedback.telerik.com/Project/108/Feedback/Details/166938

As a small token of gratitude for you report I have updated your Telerik points accordingly.

Regards,
Vessy
Telerik
Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
Tags
Editor
Asked by
Khushboo
Top achievements
Rank 1
Answers by
Khushboo
Top achievements
Rank 1
Vessy
Telerik team
Share this question
or