Treeview is loading disabled

2 posts, 0 answers
  1. John
    John avatar
    13 posts
    Member since:
    Feb 2010

    Posted 02 Sep 2010 Link to this post

    Unfortunatly i'm having a very hard time reproducing this problem, but thought i'd post anyway.  For some reason some of our users running IE8 some on windows 7 have an issue with a treeview loading completely disabled and unclickable.

    The treeview doesnt have any operations performed on it, and is sitting in an update panel of a content place holder of a master page.  I load it from our database on the server side, the data shows correctly but the treeview is totally un usable.  The only javascript error i've seen is one possibly relating to a radEditor that was invisible at load and in a different update panel.  I'm basing that solely on the line number in the error.  I've since fixed that error, assuming the line number was correct.

    I realize it isnt much information to go on, but maybe its a known issue or someone will see this and have some more info.  I'll post more info as i get it if it happens again.

    Thanks for any help or information someone can provide.

    John
  2. Yana
    Admin
    Yana avatar
    4911 posts

    Posted 07 Sep 2010 Link to this post

    Hello John,

    The provided information really is not enough for us to understand the issue. From the description it seems that either the scripts of the treeview are not loaded correctly or there's a javascript error on the page. Please check these and let us know the result.

    Regards,
    Yana
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
Back to Top