ToolTip with RAD Rotator inside.

2 posts, 0 answers
  1. Jacques Woolston
    Jacques Woolston avatar
    35 posts
    Member since:
    Apr 2007

    Posted 02 Sep 2007 Link to this post

    Hi I'm trying to get a popup slide show working using the RAD Tool Tip and the RAD Rotator but it doesn't work...

    <asp:HyperLink ID="HlnkShowSS" runat="server" NavigateUrl="#" onclick="return false;">More Photos</asp:HyperLink>
    <telerik:RadToolTip ID="RadTTss"
    runat="server" Animation="Fade" ContentScrolling="None" ManualClose="True" ShowEvent="OnClick" Sticky="True" TargetControlID="HlnkShowSS"  Visible="true"
     Height="340px" Skin="Vista"
    >
        <radA:RadAjaxPanel ID="RadAjaxPanel1" runat="server" Height="340px" Width="420px" EnableOutsideScripts=false UseEmbeddedScripts=true align="center">
       
    <radr:radrotator id="RadRotator1" runat="server" Height="270px" width="400px"><FrameTemplate>
    <asp:Image id="Img" runat="server" ImageUrl='<%# Eval("Url") %>'></asp:Image>

    </FrameTemplate>
    </radr:radrotator>
        <img onclick="RadRotator1.StopRotator();Radrotator2.ScrollLeftNextFrame();" src="/images/left.gif" />
                    <img onclick="RadRotator1.StopRotator();Radrotator2.ScrollRightNextFrame();" src="/images/right.gif"/>
        </radA:RadAjaxPanel>

     </telerik:RadToolTip>
       
    Any ideas? When clicking the buttons I get an error "RadRotator1 is not defined"

    Thanks
  2. Tsvetie
    Admin
    Tsvetie avatar
    1517 posts

    Posted 05 Sep 2007 Link to this post

    Hello Jacques Woolston,
    I am not sure what is causing the error that you describe. I prepared a simple project, using your code and everything works as expected - please find the test project attached. Could you please prepare and send us a simple running project, demonstrating this error?

    All the best,
    Tsvetie
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions at the new Telerik Support Center
Back to Top