This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Text not showing in RadPanel

2 Answers 45 Views
General Discussions
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Simon
Top achievements
Rank 1
Simon asked on 10 Aug 2009, 09:58 PM
Hello all -

I am new to using the Telerik controls and am encountering a problem that I cannot seem to find a solution to. It's probably a simple fix and am hoping someone can point me in the right direction.  I have added the RadAjaxPanel and a panel bar to one of my pages. Withing the ItemTemplate tags I have added a div with several labels and textboxes. When I look at the page in design view or through a browser the text for the labels does not appear? If I highlight the area in a browser I can see the text so it appears the its being rendered with the text color set to white. If in design view I set the skin attribute to "Default" then the text shows up.

Any thoughts?

Thanks in advance!

2 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Paul
Telerik team
answered on 13 Aug 2009, 11:29 AM
Hi Simon,

Could you please paste here your ASPX code so we can examine it further?

Thanks,
Paul
the Telerik team

Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
Check out the tips for optimizing your support resource searches.
0
Simon
Top achievements
Rank 1
answered on 26 Mar 2010, 06:42 PM
This turned out to be a misundertanding of using skins and multiple controls. After setting all skin references in the individual controls to default and adding the definition to the web.config everything worked as expected.

Thanks
Tags
General Discussions
Asked by
Simon
Top achievements
Rank 1
Answers by
Paul
Telerik team
Simon
Top achievements
Rank 1
Share this question
or